icon

Rýchle a lacné večere pre rodiny

5. jún 2025

Kočko, hodte mi prosím ýchle večere pre rodiny 5 osob, dakujem....co najlacnejsie

lucka_ke
5. jún 2025

ujo Google

oriesocek
5. jún 2025

lečo, granadir, hocijake cestoviny napr s pestom, allio olio. nejaky privarok - aj to vies do pol hodky mat hotove. alebo klasika parky a pod - ale to mmy nejako nerobievame. robim aj salaty napr s feta syrom, alebo omeletu so zeleninou, zeleninu s tofu na panvici s ryzou (to je taktiez do pol hodiny, kedze ryzu robim jazminovu, tak kym ocistim a orestujem zeleninu, tak je aj ryza). alebo rezance s tvarohom, teraz som doma robila take huste polievky - napr sosovicova z cervenej sosovice + chlieb a volske ok, to je uplna rychlovka.

deti95060810
5. jún 2025

palacinky, ryžová kaša, špenátový prívarok + volské oko, chlebík vo vajíčku, zemiakový prívarok + párok opečený, uvarený, prívarok zo zelenej fazuľky + chlieb, tekvicový prívarok + zemiaky, cestoviny s makom, cestoviny s tvarohom, špagety , pečené zemiaky , pečené jadernice + chlieb....

oriesocek
5. jún 2025

a este rýchle a velmi dobre su bulgur s hocicim - napriklad s nejakou orestovanou zeleninou. a napr 2 dni dozadu som robila čínske rezance so zeleninou a tofu, to je taktiez velmi chutne a rýchle. Pod zeleninou vzdy myslim, co mam doma - vacsinou na tenko pokrajana mrkva, cukina na kusky, trochu cesnaku, cibulka a iba do toho das bud ten bulgu alebo cinske rezance. mávame k tomu napr kimchi, sladkokyslu omacku, atd.

kavasmliekom
5. jún 2025

Detská krupica, praženica, lečo, zemiakový prívarok, chlieb vo vajci, zapekané tortily, pizza, špagety, zapekané cestoviny, jogurt s rožkom 😀
Pečene hokaido s dipom...

margotka17
6. jún 2025

U nás je často večer len kúsok masla na grile vonku a zeleninový šalát čo záhrada ponuka