Rýchle recepty na piatkovú večeru pre návštevu
Ahojte. Poďme sa (ma) inšpirovať.. čo sa vám osvedčilo ako večera pre návštevu? Zajtra k nám majú prísť mužovi kamoši tak rozmýšľam čo také by som im mohla navariť, čo si v piatok po robote nebude vyžadovať veľa roboty a bude to fajnové 😁
Dik za tipy od skúsených gazdiniek ☺️
Nepovažujem sa za extra skúsenú, ale keď chcem niečo uvariť a nestat pri tom dlho tak panenku.Ja ju pečiem vcelku v rúre, alebo spravím zárezy a do nich šunku, syr, plátok slaniny, cukinu čokoľvek......k tomu ryžu, pečené zemiaky rovno s mäsom na plechu... chlieb niečo kysle...ak treba napíšem ako ju robím podrobnejsie
Nepovažujem sa za extra skúsenú, ale keď chcem niečo uvariť a nestat pri tom dlho tak panenku.Ja ju pečiem vcelku v rúre, alebo spravím zárezy a do nich šunku, syr, plátok slaniny, cukinu čokoľvek......k tomu ryžu, pečené zemiaky rovno s mäsom na plechu... chlieb niečo kysle...ak treba napíšem ako ju robím podrobnejsie
@luccija mozem poprosit podrobnejsie k tej panenke. Ja robim len na panvici, lebo sa bojim, ze v rure ju vysuším, čo by bola teda škoda...
Ja návštevám rada pripravujem Beef Stroganoff a k tomu praženú tarhoňu.
Daj na plech zemiaky, cibulu, pecienku ( predtym prepecenu rychli na panvici) polej smotanou. Mnamka 😊
Daj na plech zemiaky, cibulu, pecienku ( predtym prepecenu rychli na panvici) polej smotanou. Mnamka 😊
@jaroe ja ju okorením, grilovacie, horcicu, cesnak, sójovu a prudko opečiem na panvici a potom s tým výpekom dám do rúry a len pečiem niekto ju má rád ešte ružovú my prepečenu nech chytí trocha farbu, nebýva suchá, ale to ty vieš aku je chces
Keď ju plnim tak urobím zárezy, ale nie až úplne na medailonky a medzi to schwarzaealdsku šunku, strúhaný syr čo máte radi, cibuľu plátky...
Ja si k tomu prihodím aj zeleninu a ugrilujem paradajky, cibuľu, papriku, cukinu grilovacie korenie na zeleninu, olivový olej.
@adaluc338 ja robím spizy z kuracej pečienky, cibuľa, slaninka, paprika a tiež do rury
taco 🤩 Robievam furt, nenarocne a kazdy sa zalizuje 🤭
mne sa osvedcilo nachystat si pre navstevu jedlo vopred, nieco, co je lepsie odlezane... zemiakovy salat, pecene maso, nemam v den navstevy nervy v kuchyni... pripadne vyborna je zivanska v alobale, bez starosti a vzdy potesi. skus mrknut www.madunicki.sk

Tatarak.