icon

Ryžové rezance. Ako sa pripravujú?

avatar
liana
3. máj 2009

V azijskom obchodíku ale aj v tescu som našla ryčové alebo sklené rezance. Neviete ako sa to pripravuje, resp. nejaké chutné a lahké recepty? Chcela by som to vyskúšať, ale referenciu nemám žiadnu.

avatar
alena22
3. máj 2009

ahoj prave som ich robila tento tyzden neviem ci chces aj ako ich uvarit ale radsej napisem aj to, na 10 minut namocis rezance do vlaznej vody potom scedis a vlozis do vriacej vody na dalsie 4 minuty a zlejes voda ta vriaca musi byt osolena 🙂
na panvicu som si dala troska olivoveho oleja, cibulku najemno nasekanu a krevetky osmahla potom som dala sacik mrazenej zeleniny dochutila sojovou omackou korenim a solou spetka cervenej sladkej papriky a spolu podusila aby bola zelenina makucka potom som tam supla cestoviny a dobre premiesala a sup na tanieriky bolo to velmi dobre 😝

da sa aj s tofu takto a vlastne so vsetkym moznym je to ozaj jednoduche jedlo a chutne a myslim ze ked na olivovom oleji robene neni to ani velmi kaloricke 😉

avatar
sirinka
3. máj 2009

ja ich iba zalejem vriacou vodou, necham postat a pridam k jedlu...vacsinou kuracie na cinsky sposob...

tymto sposobom som videla pripravovat ich aj filipincanky...

avatar
avanka
4. máj 2009

aj ja som ich len zaliala vriacou vodou osolenou a potom osmazila na troske oleja...podavala som ich ku kuracej cine a bolo to dobre 🙂 🙂

avatar
liana
autor
6. máj 2009

alenka tak ozaj mňam, len som tam dala krabie tyčinky a bambusové výhonky. vďaka

avatar
pancake
6. máj 2009

ja ich varim malemu namiesto ryze. a su mnam. mne chutia ako obycajne slize a aj ich tak pripravujem. 😉

avatar
titkovamiriam
11. máj 2009

ja ich robim ked robim cinu.vo voku si oprazime maso zeleninu a pridam suche rezance tie opekamim a stavou s ostatnych surovin zmaknu a su vynikajuce.