icon

Skúsenosti so zaváraním kapustnice v umývačke

Včera o 14:05

Ahojte
ostala nam kapustnica a chcem mu zavarať. Vraj sa to dá aj v umývačke. Máte skusenosti?
Na akom programe? Presný postup prosim, dakujem

viestta
Včera o 14:08

Kapustnicu co ostane bud dam po jednej porcii do kelimkov a odlozim do mraznicky, alebo vriacu nalejem do zavaracich poharov, zavieckujem a necham pod dekou vychladnut. Pohare skladujem v chladnicke

autor
Včera o 14:09
@viestta

Kapustnicu co ostane bud dam po jednej porcii do kelimkov a odlozim do mraznicky, alebo vriacu nalejem do zavaracich poharov, zavieckujem a necham pod dekou vychladnut. Pohare skladujem v chladnicke

@viestta Vriaci naleješ do zavaracich poharov, zaviečkuješ a nechas iba pod dekou? Bez zavarania? Ja by som chcela postup ako zavarať v umyvačke, dakujem

viestta
Včera o 14:12
@anonym_autor

@viestta Vriaci naleješ do zavaracich poharov, zaviečkuješ a nechas iba pod dekou? Bez zavarania? Ja by som chcela postup ako zavarať v umyvačke, dakujem

@anonym_autor kedze je tam kysla zlozka, tak staci ak chytia viecka. Samozrejme, neda sa skladovat do leta, ale zivotnost jej to predlzi. U nas sa do mesiaca tie dva, tri pohare v pohode zjedia. Mama ju tak bali aj bratovi do Ciech a este nikdy sa nepokazila.

anonym_dc38fe
Včera o 14:40
@anonym_autor

@anonym_autor kapustu nerobím v umývačke, robím ako viesta. V umývačke zaváram klasické sladké a kyslé kompóty.

anonym_d94535
Včera o 14:43

Kapistnicu som ešte nezavárala, ale zavárala som karfiol. Klasicky som dala po vrch nálev, dala do umývačky viečkami nahor, trochu od seba nech sa nedotýkajú poháre a pustím najteplejší najdlhší program bez saponátu.