icon

Špagetela Lidl

nika11103
13. jún 2023

Ahojte baby . Tým že utrácam “milióny” eur za skúšku čo je dobre a doba je zla a rodicak nízky ( snáď má chápete ) haha , tak sa chcem pred kúpou niečoho nového , mnou nepoznaného spýtať , či je to dobre a oplatí sa to kúpiť 🙂)) vďaka ! Ps prosím maminky ktoré miesto polotovarov všetko doma vyrábajú nedeptajte má , ja si chcem niekedy proste kúpiť bacnut na cestoviny a mat kľud 😃 vďaka vopred 😘

Špagetela Lidl
jaga18
13. jún 2023

Máme vyskúšané. Vyrába to tatracom, nie je tam len sója ale aj mleté mäso. Syn hovoril, že je to lepšie ako klasická morcadela, nech mu radšej toto kupujeme na intrak.

janai1
13. jún 2023

@jaga18 toto asi ťažko vyrába tatrakon keď je to značka Kania

mikadooo
13. jún 2023

@janai1 kania je lidlácky brand. Prečo by to nemohol vyrábať tatrakon? 😁. @nika11103 dik za tip, ja som ani netušila, že také niečo existuje. Ako morcadela fanklub určite vyskúšame.

adriana522
13. jún 2023

Lidl si dáva u rôznych výrobcov vyrábať svoje receptúry so svojimi požiadavkami, pod svojou značkou. Tatrakon naozaj do lidla zavaza. Treba max. pozrieť zloženie.

gejb
14. jún 2023

@janai1 vyrába to Tatracon, Poprad.

pariska137
14. jún 2023

Za mna lepsia ako klasicka morcadela

81anina
14. jún 2023

V pohode moj priatel nakupuje morcadelly jak blazon prave mam v spajzi 8 ks. Tak v sobotu varime spagety s morcadellou. Ale snazim sa to len tak raz max dva krat do mesiaca. Inak moj 3,5 rocny sa ide za tym zabit 🙈