icon

Špagety carbonara

26. mar 2023

Ahojte vsade sa pise ze sa nemozu ohrievat ked vychadnu neviete preco? Ja som spravila viacej.. a luto mi to je vyhodit

avatar
janai1
26. mar 2023

Prečo by sa nemohli? Len z toho budeš mať praženicu

avatar
viestta
26. mar 2023

Zrazia sa vajicka, nic ine sa nestane

avatar
majlo1234
26. mar 2023

Kludne ohrej, ale ziadne cestoviny spojene s omackou uz nebudu po ohriati take chutne, ako cerstve

avatar
sense
26. mar 2023

Už nebudú krémové ale prazenicove. Alebo tam pridaj trochu smotany a budeš ich mat ako robia Švajčiari 🙈

avatar
nelca84
26. mar 2023

No lebo zo spagiet carbonara budes mat spagety s prazenicou 🙈 carbonara a tiez bryndzove halusky, nikdy, opakujem nikdy! neprihrievam, vzdy spravim len tolko, kolko sa zje za cerstva.

avatar
gabika128
26. mar 2023

Pridaj pri ohrievani smotanu, alebo trochu vody.

avatar
jaskolka
26. mar 2023

Zrazia sa vajíčka,budeš mat praženicu. Inak nič im nebude. Môžeš to rozriedit vodou ci smotanou, ale bude to také "divne". Ja mam veľmi rada carbonaru, takže za mňa určite len čerstvé.

avatar
kengurica
27. mar 2023

@gabika128 do "carbonara" smotana nejde.
Najmenšie zlo je voda (idealne voda v kt.sa varili cestoviny). Ale súhlasím, toto jedlo nie je "ohrievateľné". Teda ak sa bavíme naozaj o "carbonara", a nie niečom prispôsobenom "na slovenský sposob" (smotana, vajce, oravská slanina a eidam😖)

avatar
gabika128
27. mar 2023

@kengurica ja viem že do carbonara smotana nejde, ale do ohrievanych cestovín, ktoré už nikdy nebudú "carbonara" by mi to bolo jedno

avatar
simca06022011
27. mar 2023

No, pridaj trochu vody a ohrej (pockas, voda sa odpari alebo vcucne), a uvidis. Cestoviny sa varia presne pre toto problematcike o hrievanie v porciach, inak vraj sa vobec ohirevat nemaju, nieco sa v nich tvori, Rovnkao tak vajcia. Ale tak vyskusat.
Hlavne ked sa to ohireva, tak aspon na 70°C, cize ja by som ich supla do hrnca a tak... pripadne skus mikrovlnku.
Ak sa nieco pokazi, tak sa proste vyhodia, tak ci tak by si ich vyhodila... skus.