Špagety carbonara
Ahojte vsade sa pise ze sa nemozu ohrievat ked vychadnu neviete preco? Ja som spravila viacej.. a luto mi to je vyhodit
Zrazia sa vajicka, nic ine sa nestane
Kludne ohrej, ale ziadne cestoviny spojene s omackou uz nebudu po ohriati take chutne, ako cerstve
Už nebudú krémové ale prazenicove. Alebo tam pridaj trochu smotany a budeš ich mat ako robia Švajčiari 🙈
No lebo zo spagiet carbonara budes mat spagety s prazenicou 🙈 carbonara a tiez bryndzove halusky, nikdy, opakujem nikdy! neprihrievam, vzdy spravim len tolko, kolko sa zje za cerstva.
Pridaj pri ohrievani smotanu, alebo trochu vody.
Zrazia sa vajíčka,budeš mat praženicu. Inak nič im nebude. Môžeš to rozriedit vodou ci smotanou, ale bude to také "divne". Ja mam veľmi rada carbonaru, takže za mňa určite len čerstvé.
@gabika128 do "carbonara" smotana nejde.
Najmenšie zlo je voda (idealne voda v kt.sa varili cestoviny). Ale súhlasím, toto jedlo nie je "ohrievateľné". Teda ak sa bavíme naozaj o "carbonara", a nie niečom prispôsobenom "na slovenský sposob" (smotana, vajce, oravská slanina a eidam😖)
No, pridaj trochu vody a ohrej (pockas, voda sa odpari alebo vcucne), a uvidis. Cestoviny sa varia presne pre toto problematcike o hrievanie v porciach, inak vraj sa vobec ohirevat nemaju, nieco sa v nich tvori, Rovnkao tak vajcia. Ale tak vyskusat.
Hlavne ked sa to ohireva, tak aspon na 70°C, cize ja by som ich supla do hrnca a tak... pripadne skus mikrovlnku.
Ak sa nieco pokazi, tak sa proste vyhodia, tak ci tak by si ich vyhodila... skus.

Prečo by sa nemohli? Len z toho budeš mať praženicu