icon

Strúhané jablká v mrazničke

avatar
adeli79
19. aug 2014

Mame vela jablk.rozmyslam,ze by som nastruhala a dala zamrazit.mate skusenost? daju sa potom taketo jablka pouzit na kolac? cuketu,slivky,marhule mam odskusane,ale jablka nie.vdaka za nazory.

avatar
kuka221
19. aug 2014

mrazené som neskúšala, ale ja ich zvyknem nastrúhané s cukrom zavariť do pohárov. A potom už len šup do žemlovky alebo na koláč

avatar
soniatko
19. aug 2014

ja som ich kdesi take nastruhane videla zavarane. snad ti niektora mamicka poradi ako na to, aj ja sa rada priucim. 🙂

avatar
soniatko
19. aug 2014

@kuka221 davas iba cukor? a kolko asi do 1 pohara?

avatar
adeli79
autor
19. aug 2014

Ja sa prave chcem vyhnut zavaraniu.

avatar
crystal333
19. aug 2014

@adeli79 moja mama minule nastruhala a davala do mraznicky, ze vraj narychlo ked bude treba kolac upiect🙂

avatar
terezka1947
19. aug 2014

@adeli79 neskusala som jablka mrazit a nejako sa mi ta myslienka nepaci 😀 neviem preco
ale ja ich robim takto-nastruham,rovno davam do flias-asi cca20min sterilizujem,niekedy aj trosku viac 😅
a vydrzali mi zatial vzdy bez problemov...nepridavam nic...az ked ich otvorim,pred konkretnym receptom pridam este cukor,skoricu....atd

inak,zacala som takto podobne robit aj tekvicu,lebo mrazena mi nejako nechutila 😉
je to mozno pracnejsie ako mrazit a aj uznam,ze vela vitaminov sa zachova v mrazenom stave,ale nejako mi niektore mrazene veci nechutia 😖

avatar
ammellia
19. aug 2014

@adeli79 v pohode to mozes zamrazit.

avatar
ziarcanka
19. aug 2014

@adeli79 mám vyskúšané, dajú sa použiť na koláč alebo do žemľovky, po rozmrazení však dosť pustia šťavu a zostanú ako vyžmýkané - zavárané z pohára chutia lepšie