Sú divné vône medových plátov normálne?
Je normálne keď tak divne voňajú kúpené medové pláty, boli v záruke.
Mne kupene nevonaju 🙈 oni maju taku umelu vonu s primesou vone po kypriacom prasku, inak to asi neviem opisat.
@vikusjk no však prvý krát som kúpila. Inak som si piekla len tento rok som nemala čas a ostala som prekvapená či je to normalne
@vikusjk no však prvý krát som kúpila. Inak som si piekla len tento rok som nemala čas a ostala som prekvapená či je to normalne
@anonym_autor tak neviem, ako vonaju tie, co mas, preto som sa snazila tu vonu opisat. Ak je to tak, tak su ok :D Tiez som ich parkrat pouzila a oni sa potom prevonali vanilkovym kremom, ale na chuti som stale citila ten kypriaci prasok ci co :(
@anonym_autor pri niektorh receptoh sa pouzia ako kpridlo salajka, ta sa rozpada aj na cpavok. Ak boli balene tesne po upecen, nemal moznost vyprchat, ale zvycajne vypracha a nic im nebude
To nie je klasika kypriaci prasok, tam sa pouziva niekde miesto toho salajka, ktora ma specificku vonu, skor by som povedala smrad. Presne ako Viestta pise.
@anonym_autor pri niektorh receptoh sa pouzia ako kpridlo salajka, ta sa rozpada aj na cpavok. Ak boli balene tesne po upecen, nemal moznost vyprchat, ale zvycajne vypracha a nic im nebude
@viestta anoooooo presne čpavok ja že čo to smrdí a presne toto. Ďakujem krásne ♥️
@viestta anoooooo presne čpavok ja že čo to smrdí a presne toto. Ďakujem krásne ♥️
@anonym_autor nevyhadzuj, dobre to je 🙂 Ja to nechavam "vycuchnut" hodinku dve na balkone, ked z toho robim marlenkove gulicky.
Mne kupovane strasne smrdia. Su dobre, nie su pokazene. Ale ja sa proste nemozem preniest cez ten puch.
Presne viem o com hovoríš, ja som robila z kupovanych medovych platov raz a presne kvôli tej divnej "voni" som mala problém to aj zjesť. Odvtedy som ich uz nekúpila..
Mňa tie pláty nemilo prekvapili minule Vianoce. Ten hnusný pach alebo smrad ma normálne dostal. Už ich nikdy nekúpim
presne, raz som kupila, to bol dost divný smrad a nevyprchalo to ani po case a aj chutili divne umelo

Mne kupene nevonaju 🙈 oni maju taku umelu vonu s primesou vone po kypriacom prasku, inak to asi neviem opisat.