icon

Sú divné vône medových plátov normálne?

Dnes o 16:28

Je normálne keď tak divne voňajú kúpené medové pláty, boli v záruke.

vikusjk
Dnes o 16:29

Mne kupene nevonaju 🙈 oni maju taku umelu vonu s primesou vone po kypriacom prasku, inak to asi neviem opisat.

autor
Dnes o 16:32
@vikusjk

Mne kupene nevonaju 🙈 oni maju taku umelu vonu s primesou vone po kypriacom prasku, inak to asi neviem opisat.

@vikusjk no však prvý krát som kúpila. Inak som si piekla len tento rok som nemala čas a ostala som prekvapená či je to normalne

vikusjk
Dnes o 16:42
@anonym_autor

@vikusjk no však prvý krát som kúpila. Inak som si piekla len tento rok som nemala čas a ostala som prekvapená či je to normalne

@anonym_autor tak neviem, ako vonaju tie, co mas, preto som sa snazila tu vonu opisat. Ak je to tak, tak su ok :D Tiez som ich parkrat pouzila a oni sa potom prevonali vanilkovym kremom, ale na chuti som stale citila ten kypriaci prasok ci co :(

viestta
Dnes o 16:45
@anonym_autor

@anonym_autor pri niektorh receptoh sa pouzia ako kpridlo salajka, ta sa rozpada aj na cpavok. Ak boli balene tesne po upecen, nemal moznost vyprchat, ale zvycajne vypracha a nic im nebude

muchotrafka298
Dnes o 16:49

To nie je klasika kypriaci prasok, tam sa pouziva niekde miesto toho salajka, ktora ma specificku vonu, skor by som povedala smrad. Presne ako Viestta pise.

autor
Dnes o 16:58
@viestta

@anonym_autor pri niektorh receptoh sa pouzia ako kpridlo salajka, ta sa rozpada aj na cpavok. Ak boli balene tesne po upecen, nemal moznost vyprchat, ale zvycajne vypracha a nic im nebude

@viestta anoooooo presne čpavok ja že čo to smrdí a presne toto. Ďakujem krásne ♥️

muchotrafka298
Dnes o 17:02
@anonym_autor

@viestta anoooooo presne čpavok ja že čo to smrdí a presne toto. Ďakujem krásne ♥️

@anonym_autor nevyhadzuj, dobre to je 🙂 Ja to nechavam "vycuchnut" hodinku dve na balkone, ked z toho robim marlenkove gulicky.

anonym_ac1e74
Dnes o 17:10

Mne kupovane strasne smrdia. Su dobre, nie su pokazene. Ale ja sa proste nemozem preniest cez ten puch.

dori92
Dnes o 17:10

Presne viem o com hovoríš, ja som robila z kupovanych medovych platov raz a presne kvôli tej divnej "voni" som mala problém to aj zjesť. Odvtedy som ich uz nekúpila..

denkanr
Dnes o 17:22

Mňa tie pláty nemilo prekvapili minule Vianoce. Ten hnusný pach alebo smrad ma normálne dostal. Už ich nikdy nekúpim

ewwe
Dnes o 18:58

presne, raz som kupila, to bol dost divný smrad a nevyprchalo to ani po case a aj chutili divne umelo