icon

Teplovzdušná fritéza Tefal

marzii35
9. nov 2022

Prosim vas ma ju niekto doma? Navod je iba obrázkový a navyse neviem ci som kupila vadny kus alebo robim nieco zle 😐

stellarstar
9. nov 2022

@marzii35 návod nájdeš aj na nete

marzii35
autor
9. nov 2022

@stellarstar Iba jeden obrazok. Ten isty ktory mam aj doma. Nic ine

anicka176
9. nov 2022

@marzii35 ktorú presne fritézu? Ja keď som chcela niečo pripraviť, pozerala som aj recepty na stránke tefalu a podla toho som naklikala čas a teplotu https://blog.tefal.sk/tag/teplovzdusna-friteza
Ak máme rovnakú, možno by som vedela poradiť, čo treba

nika_val
9. nov 2022

@marzii35 mam ju tiez.. presne obrazkovy postup mala som nervy na to.. a tak to aj skoncilo uz vyse roka v krabici odlozena

lulaby1982
9. nov 2022

Máme doma paráda ,len fakt je to citeľné keď robíte syr alebo rezeň nie je to ono ,je to zdravé a chutné ako hovorí Gizka Onova, ono je to chutné,len si treba zvyknúť . Je to také akoby vodové hranolky , no je to pláne ,aj ten trojobal na mäso , zavislaci a jedlici junkie foodu to zistia hneď.

Idem riešim , chutné je

nika_val
9. nov 2022

Mne vsetko z tej fritezy prislo strasne suché...
Ano hranolky klasicky vysmazene su nasiaknute olejom ale to im aspon da chut.. a tie z teplovzdusnej su suche, tvrde no za mna nie 🙁

marzii35
autor
9. nov 2022

@anicka176 nie inu mam a ked zapnem nastavim teplotu hned sa mi kolecko vrati naspat neda sa nastavit teplota tak predpokladam ze som trafila nejaky vadny kus

koniarova
9. nov 2022

@marzii35 ktorú máš? Pridaj link.

marzii35
autor
9. nov 2022