Tip na dobrú čokoládu na šuhajdy
Ahojte, neviem, ci je táto otázka vhodná sem...napriek tomu, chcem sa spýtať, či mi vie niekto poradiť dobrý tip, ako urobiť kvalitnú čokoladu na šuhajdy. Počula som, že niekto pridáva aj smotanu, má s tym niekto skúsenosti? Dakujem
ahoj, moja svokra robi so slahackou, nie so smotanou. ja som robila s ladovymi gastanmi, tie mame osvedcene 🙂
Ja som do cokolad na zakusky a suhajdy vzdy pridavala maslo miesto smotany, potom krasne ztuhla po vychladnuti..
@strakoova ahoj, daj si rozpustit 1 ceru, 4 ladove gastany a jednu cokoladu na varenie. tie ladove gastany normalne, co robi orion take v cervenom obale. ja som tentokrat dala do toho 400 g varovej cokolady, takze mozes dat aj viac, vlastne, ani neviem, ake by to bolo, keby tam das len jednu malu. no a plnku si sprav aku len chces, to uz si tam vymysli hocico podla fantazie. ja som robila kokosovu, resp. puncovo kokosovu a druhu orechovu s rumom. (som tam dala tolko rumu, ze sa moj muz smeje, ze ked si da dve suhajdy, je z nich "navaleny" 🙂) takze peceniu zdar. keby este cosi, kludne sa pytaj
prosim ta a kokosovo-puncovu plnku robis ako?
no mne sa najviac osvedcilo len maslo s cokoladou - suhajdy su mnamkove a nadherne stuhnu
Ja robím šuhajdy z bebe pudingu,ak chcete recept tak ho napíšem

@janka300 netuisim ale aj mna by to zaujimalo kedze sa ich chystam urobit