icon

Tipy na použitie zvyšných bielkov

avatar
evazhoufova
14. sep 2025

Ako využívate? Dajte tipy.

avatar
janai1
14. sep 2025

zamrazím a vyberiem keď potrebujem

avatar
viestta
14. sep 2025

odkladam do mraznicky

avatar
pribinak
14. sep 2025

Na večeru prazenica

avatar
nevenka
14. sep 2025
@viestta

odkladam do mraznicky

@viestta nikdy som neskusila, ked sa rozmrazia, daju sa vyslahat, napriklad ak chces robit laskonky?

avatar
viestta
14. sep 2025
@nevenka

@viestta nikdy som neskusila, ked sa rozmrazia, daju sa vyslahat, napriklad ak chces robit laskonky?

@nevenka uplne v pohode vyslahas akokolvek tuhy sneh

avatar
nevenka
14. sep 2025
@viestta

@nevenka uplne v pohode vyslahas akokolvek tuhy sneh

@viestta dakujem, vyskusam to niekedy. Lebo niekedy nemam cas to hned robit, tak ich vyuzijem inak, ale toto sa mi paci...🙂

avatar
brrunetkaa
14. sep 2025

Výborné nadychané lievance z vyslahaných bielkov, acidka (dávam vanilkové), kypiaceho prášku do pečiva a muky (Pripdne aj škoricu atd…)

avatar
evazhoufova
autor
15. sep 2025
@brrunetkaa

Výborné nadychané lievance z vyslahaných bielkov, acidka (dávam vanilkové), kypiaceho prášku do pečiva a muky (Pripdne aj škoricu atd…)

@brrunetkaa aké davas pomery?

avatar
mirage
15. sep 2025
@evazhoufova

@brrunetkaa aké davas pomery?

@evazhoufova skus odoka, take huste lievancove cesto

avatar
brrunetkaa
15. sep 2025
@evazhoufova

@brrunetkaa aké davas pomery?

@evazhoufova na 4ks bielkov vyslahanych dávam 150ml acidka, 120g polohrubej muky (aj hladká je ok), niekedy dávam aj kúsok vanilkoveho cukru, kypriaci prášok od oka. Cesto ma konzistenciu takú, ze ho polievočku lyžicou dávam na panvicu.

avatar
tenerifka
15. sep 2025

@evazhoufova ja mam cerstve bielky non stop, lebo robim vo svojej restike dezert, kam idu len zltky. K 2 bielkam pridam 1 cele vajicko a to su moje kazdodenne rañajky, bud omeleta s cibulkou, prazenica..... A ked sa hecnem, urobim zemiakovu omeletu.