icon

Tipy na použitie zvyšných bielkov

evazhoufova
14. sep 2025

Ako využívate? Dajte tipy.

janai1
14. sep 2025

zamrazím a vyberiem keď potrebujem

viestta
14. sep 2025

odkladam do mraznicky

pribinak
14. sep 2025

Na večeru prazenica

nevenka
14. sep 2025
@viestta

odkladam do mraznicky

@viestta nikdy som neskusila, ked sa rozmrazia, daju sa vyslahat, napriklad ak chces robit laskonky?

viestta
14. sep 2025
@nevenka

@viestta nikdy som neskusila, ked sa rozmrazia, daju sa vyslahat, napriklad ak chces robit laskonky?

@nevenka uplne v pohode vyslahas akokolvek tuhy sneh

nevenka
14. sep 2025
@viestta

@nevenka uplne v pohode vyslahas akokolvek tuhy sneh

@viestta dakujem, vyskusam to niekedy. Lebo niekedy nemam cas to hned robit, tak ich vyuzijem inak, ale toto sa mi paci...🙂

brrunetkaa
14. sep 2025

Výborné nadychané lievance z vyslahaných bielkov, acidka (dávam vanilkové), kypiaceho prášku do pečiva a muky (Pripdne aj škoricu atd…)

evazhoufova
autor
15. sep 2025
@brrunetkaa

Výborné nadychané lievance z vyslahaných bielkov, acidka (dávam vanilkové), kypiaceho prášku do pečiva a muky (Pripdne aj škoricu atd…)

@brrunetkaa aké davas pomery?

mirage
15. sep 2025
@evazhoufova

@evazhoufova skus odoka, take huste lievancove cesto

brrunetkaa
15. sep 2025
@evazhoufova

@evazhoufova na 4ks bielkov vyslahanych dávam 150ml acidka, 120g polohrubej muky (aj hladká je ok), niekedy dávam aj kúsok vanilkoveho cukru, kypriaci prášok od oka. Cesto ma konzistenciu takú, ze ho polievočku lyžicou dávam na panvicu.

tenerifka
15. sep 2025

@evazhoufova ja mam cerstve bielky non stop, lebo robim vo svojej restike dezert, kam idu len zltky. K 2 bielkam pridam 1 cele vajicko a to su moje kazdodenne rañajky, bud omeleta s cibulkou, prazenica..... A ked sa hecnem, urobim zemiakovu omeletu.