Tipy na prípravu bylinkových a cesnakových bagiet v rúre
30. apr 2025
Pýtam sa na také tie bylinkove a cesnakove :D máte nejaké tipy?
Máslo vymiešam s prelisovaným cesnakom, bylinkami čo mám po ruke (zväčša petržlen, pažítka), trocha soli, natriem, posypem parmezánom a zapečiem 🙂
Kupujem mrazené v Kauflande a dám upiecť 😀
autor
•
4. máj 2025@lindous
Máslo vymiešam s prelisovaným cesnakom, bylinkami čo mám po ruke (zväčša petržlen, pažítka), trocha soli, natriem, posypem parmezánom a zapečiem 🙂
@lindous a aké staré pečivo na to musí byť? Alebo je najlepšie čerstvé?
Toto som nejak nikdy neriešila 😅 aké mám také dám... ale väčšinou čerstvé, nezvykneme mať doma staršie pečivo, keďže kupujeme fakt len na spotrebu 🙂
na chleba si sa nepytala, ale tento je vyborny, s cestom sa pekne pracuje: https://varecha.pravda.sk/recepty/mozzarellovo-...

myslíš zapekačky?