icon

Tipy na prípravu bylinkových a cesnakových bagiet v rúre

30. apr 2025

Pýtam sa na také tie bylinkove a cesnakove :D máte nejaké tipy?

avatar
mirage
30. apr 2025

myslíš zapekačky?

avatar
lindous
30. apr 2025

Máslo vymiešam s prelisovaným cesnakom, bylinkami čo mám po ruke (zväčša petržlen, pažítka), trocha soli, natriem, posypem parmezánom a zapečiem 🙂

avatar
kvietok1233
30. apr 2025

Kupujem mrazené v Kauflande a dám upiecť 😀

autor
4. máj 2025
@lindous

Máslo vymiešam s prelisovaným cesnakom, bylinkami čo mám po ruke (zväčša petržlen, pažítka), trocha soli, natriem, posypem parmezánom a zapečiem 🙂

@lindous a aké staré pečivo na to musí byť? Alebo je najlepšie čerstvé?

avatar
lindous
4. máj 2025

Toto som nejak nikdy neriešila 😅 aké mám také dám... ale väčšinou čerstvé, nezvykneme mať doma staršie pečivo, keďže kupujeme fakt len na spotrebu 🙂

avatar
moninah
4. máj 2025

na chleba si sa nepytala, ale tento je vyborny, s cestom sa pekne pracuje: https://varecha.pravda.sk/recepty/mozzarellovo-...