Tipy na vianočné likéry bez vajcového základu
Ahojte, ak mate nejake vase oblubene a overene recepty na vianocne likery, tak sem s nimi prosim ☺️ (okrem vajecneho).
Dakujem 🙂
My si likery na Vianoce vyrabame uz v lete. Malinovy, cernicovy, drienkovy, matovo-tymianovy s citronom a samozrejme griotku.
Ja som urobila krovkovy. V pol litri rumu som rozpustila 300 g kroviek a potom som tam primiesala jedno salko.
Ja som urobila krovkovy. V pol litri rumu som rozpustila 300 g kroviek a potom som tam primiesala jedno salko.
@martinkatinka len som to precitala a pribrala som pol kila 😂
@martinkatinka len som to precitala a pribrala som pol kila 😂
@anonym_24ce80

Urobila som baileys, ja varím karamelovy puding, do neho karamelové Salko, smotana na šľahanie a pol litra rumu .....mne chutí tento
Urobila som baileys, ja varím karamelovy puding, do neho karamelové Salko, smotana na šľahanie a pol litra rumu .....mne chutí tento
@marcellka32 mňam 👍
@marcellka32 prosím ta, koľko to vydrží v chladničke?
@martinkatinka toto je super a salko netreba vobec..
Vodka + krowky stacia 😋
@anonym_autor výborný je aj z Kinder cokoladiek .
A bez toho alkoholu,dajte tip na nealko.Rada by som vyskusala doma urobit.
@marcellka32 prosím ta, koľko to vydrží v chladničke?
@bielasovicka vydrží, je tam alkohol, mesiac určite vydrží
@bielasovicka vydrží, je tam alkohol, mesiac určite vydrží
@marcellka32 diky, vyskúšam. Doteraz som robila bez pudingu, teraz skúsim tvoj recept. 😊
@marcellka32 diky, vyskúšam. Doteraz som robila bez pudingu, teraz skúsim tvoj recept. 😊
@bielasovicka keď nezozenies karamelovy puding, môžeš aj mandľový

Akurát som pozerala recept na baileys