icon

Tipy na využitie Kinder zajačikov v receptoch

24. apr 2025

Ahojte, máme z veľkej noci veľa Kinder zajačikov doma, hádam aj 5-6... To sa nezje.. čo s nimi? Tip na nejaký koláč alebo zákusok, kde ich použiť? Ďakujem

lilianka28
24. apr 2025

Ja keď mám takto viacej figúrkovej čokolády, urobím polevu na koláč.
Ak je toho menej, zmiešam s horkou alebo polevovou čokoládou.

a_alexandra_a
24. apr 2025

Roztop a polej s čokoládou koláč, hoc aj obyčajný perník

simca06022011
24. apr 2025

mat tvoje problemy:DDD hod do google recept s kinder cokoladou, vyhodilo mi hned par zaujimavych, aj nepecenych

michaella24
24. apr 2025

Ja ich zvyknem roztopiť, ponamáčam čerstvé jahody, dám posýpku farebnú a nechám stuhnúť.

moninah
24. apr 2025

ja to lámem do cesta na mafiny.

7miriam77
24. apr 2025
@michaella24

Ja ich zvyknem roztopiť, ponamáčam čerstvé jahody, dám posýpku farebnú a nechám stuhnúť.

@michaella24 dik za tip, dnes spravím dcérke 😘

januska12323
24. apr 2025

Ja vždy žasnem ako sa také veci nedajú zjesť 😁 daruj ďalej alebo roztop do koláča.

evcagabi
24. apr 2025
@januska12323

Ja vždy žasnem ako sa také veci nedajú zjesť 😁 daruj ďalej alebo roztop do koláča.

@januska12323 ze? A 5-6, cakala som, ze ich ma minimalne 20 😅

alenkatt
24. apr 2025

My si s dcérkou dávame aj z kinder vajíčok čokoládu na raňajšiu kašu + ovocie. Milujeme to obe.

ivanakal
24. apr 2025

Lamem ich do muffinov.

denkabemommy
24. apr 2025
@januska12323

@januska12323 môj mladší syn nemá rád čokoládu, starší zje ale máličko, my by sme tiež mali takéto veci doma aj rok dva 🤣. Lenže našťastie všetci milujú crinkles, tak všetko končí v týchto mini koláčikoch

heleninamama
24. apr 2025

Nechápem. Veľkú Milku, ktorá má často už len 250 g, zjem bez problémov na posedenie. A aj deti. Aký je problém zjesť 5 čokoládových zajacov?

refly
24. apr 2025

Tiež by sa u mňa zajace nedožili večera :D Aj 10 by bolo málo.
Koláč, cookies, muffiny, na krupičnú kašu, poleva na niečo, podarovať ďalej....

autor
24. apr 2025

Múdre ste teda všetky, ale nie každý doma len zožerie čokoládu na posedenie alebo 4 zajacov naraz.. asi preto taká otázka, že sa to skrátka doma len tak nezje.. niekto možno preferuje viac slané alebo fajný koláč než čgať do seba čokoládu za čokoládou ako vy

jaond19
24. apr 2025

Roztopila, obliala nimi babovku alebo cheesecake. Pripadne banany v cokolade. Alebo gulate piskoty napichat so sparatkami a pooblievat s cokoladou. Toto bol taky "chudobny" zakusok mojho detstva v 90.rokoch :D

beata_k
24. apr 2025

Ved ju nemusis zjest za tyzden... zase netreba robit zo vsetkeho dramu

domiklik
24. apr 2025

Inak ta čokoláda je kvalitnejšia ako z klasického vajca. Tieto veci, co vyrábajú raz za rok nie sú robené v dvojitej kvalite.

minesasubu
24. apr 2025

parížsky krém , akurat dnes ho máme ako dezert
navrstím do poharov, dám ovocie alebo piškoty hotovo

evcagabi
24. apr 2025

Jeden zajac by ti bodol na nervy 😅 a nemusis ho zozrat, staci zjest

januska12323
24. apr 2025

Upokoj sa, ten zajac má trvanlivosť aj polroka. Ráno nalám a do večera bude zjedený, o týždeň ďalší.

ekira1
24. apr 2025

Kinder likér pre deti bez alkoholu a mamine s alkoholom 🫢