icon

Uhorkový šalát so sladkou smotanou

18. jún 2025

Ahojte m chcela som robiť uhorkovy salat so smotanou. Davam tam kyslú ale pomýlila som sa a kúpila som slahackovu. Da sa to spraviť aj z nej? Alebo ako robíte vy uhorkovy salat?

ha_ha
18. jún 2025

Nemáš biely jogurt? Neviem, či je uhorkový šalát so šľahačkou dobrý nápad. 🙊

minenkaa
18. jún 2025

Ja s jogurtom,vsak šľahačku vyslahaj s vanilkovym cukrim,pridaj tvaroch este cukor podľa chuti a máš pribinacik alebo si daj jahody so šľahačkou

autor
18. jún 2025
@minenkaa

Ja s jogurtom,vsak šľahačku vyslahaj s vanilkovym cukrim,pridaj tvaroch este cukor podľa chuti a máš pribinacik alebo si daj jahody so šľahačkou

@ha_ha nemám práveže
@minenkaa nepýtam sa ako spotrebovat slahacku

ha_ha
18. jún 2025
lucia13022023
18. jún 2025

Neviem si predstaviť šalát so sladkej smotany.. Ja robím bud z gréckeho jogurtu, skyru alebo smotany kyslej.
Ked nemáš tak urob obyčajný šalát bez smotany.

autor
18. jún 2025

@ha_ha hej tento som videla, nemám kôpor a ani ho nemám rada tak skúsim bez neho urobiť so slahackovu. Mne sa zda ze starka robila zo slahackovej ale nieosm si istá

mamaaja82
18. jún 2025

U nas sa robi zo slahackovej,ocot,praskovy cukor,cierne korenie,sol

larinka552
18. jún 2025

Pridaj este strucik cesnaku, lepsiu chut spravi 😉

autor
18. jún 2025
@mamaaja82

U nas sa robi zo slahackovej,ocot,praskovy cukor,cierne korenie,sol

@larinka552 áno to som zvykla dat aj to kyslej smotany 🙂
@mamaaja82 skúsim a práškový koľko dávaš? Máličko?

mamaaja82
18. jún 2025

Zalezi kolko toho mas ,niekedy staci jedna polievkova lyzicka niekedy dve,ja to robim uz od oka,tusim na deci octu bolo 1,5dcl vody a dve lyzice cukru

autor
18. jún 2025
@mamaaja82

Zalezi kolko toho mas ,niekedy staci jedna polievkova lyzicka niekedy dve,ja to robim uz od oka,tusim na deci octu bolo 1,5dcl vody a dve lyzice cukru

@mamaaja82 ďakujem 🫶

anavixy
18. jún 2025

Moja suseda robi len so sladkou, ziaden speci recept len sol, cierne korenie, cesnak a smotana, kysla ci sladka.. skusala som aj ja ked som inu nemala a boli to uplne v pohode

autor
18. jún 2025

Urobila som, výborne to bolo aj so sladkou. Dala som sol cukor cierne korenie a ocot