V čom sa má skladovať múka?

gabyy
23. aug 2021

Baby v com je lepsie skladovat muku v sklenenej doze alebo v plastovej..ci je to jedno..dakujem krasne za odpoved🙃

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simca06022011
23. aug 2021

no.. mne sa napr. viac paci sklo.. ale zohnat pekne sklenene, co tesnia a nemaju 100kil... praktickejsie su plastove, s otvaranim (ja mam od tescoma a zda sa mi aj z ikea)

sissy27
23. aug 2021

@gabyy dôležitý je uzáver. A pocitovo ja osobne mám radšej sklo. Inak ja skladujem všetky tieto suché sypké veci v sklenených dózach od kávy so šróbovacím uzáverom, tam nemá šancu sa niečo dostať.

katkaseiner
23. aug 2021

zrejme sklo, ale ja skladujem tiez v krabiciach... inak sa mi tam vzdy dostane nejaka haved... naj top je ale ked si clovek odlozi par muk do krabice (zavrete perfektne) a donesie si haved uz rovno z obchodu... ide ma picnut...

zuvelyn
23. aug 2021

ja mam aj sklo aj plast z ikea (sklenene tie okruhle a plastove take tie najlacnejsie) vsetky suche potraviny do nich presypujem a musim poklopat ze zatial som nikdy nemala ziadne mole, naopak vyrojili sa mi v neotvorenom cukre a kakau. Ale ja zas nemam zasoby na X mesiacov, vzdy len jeden sacok, rovno presypem a kupjem az ked nemam resp. ked vidim ze miniem o chvilu.

martinellacka
23. aug 2021

mam z ikei, take nadobky plastove, presne na muku a cukor a take, to je super, ja to mam radsej akoby som to nechavala v sacku, ale teda uz niekolkokrat sa mi stalo, ze som kupila muku a hned som isla piect a mole. To myslela som, ze ma vystrie.

osky
23. aug 2021

Mam sklenne pohare na zavit.
Velke,vojde sa tam 2kg muky,mam aj take ,kam sa vojde len 1kg.
Vsetky suche veci/vlocky struhanka,klicky,müsli.../mamv rozne velkych sklenych poharoch na zavit.
Jedine,kam sa mole a pod. nedostanu..

gabyy
autor
24. aug 2021

Baby dakujem vam za odpovede..😘

mimisram
24. aug 2021

Mne sa najviac na takéto skladovanie osvedčili sklenené dózy. Proste sa ľahšie udržiavajú ako tie plastové. Niektoré plasty a nádoby smrdia a nedá sa toho pachu len tak zbaviť