Vadí, ak som dala piecť do rúry nie úplne rozmrazené mäso?
22. okt 2019
Nevadi,ak som dala do rury zapiect maso, ktore nebolo uplne rozmrazene? Ma to byt na obed na zajtra,ale kvoli casovej tiesni,som nestihala maso uplne rozmrazit. Mala som ho v chladnicke od obeda, ale este bolo zamrazene,tak som ho supla do teplej vody a hned do vyhriatej rury. Vadi to?
je to Ok...
Ja ked potrebujem rozmrazit rychlejsie, tak maso dam v sakli do studenej vody,
podľa mňa to nevadí, ak už teda bolo aspoň z časti nejak rozmrazené. akurát ti asi pustilo pri pečení viacej šťavy, to je všetko
Ja som tak raz urobila mäso a bolo ako blato, mľandravé, otras...
Nabuduce ho hod do teplej vody,par krat vymen za novu teplu nech ked vychladne a maso mas za chvilu rozmrazene.

@ivakat248 ja radsej rozmrazujem v chladnicke/vacsie kusy pri izbovej teplote, ale vela ludi bezne rozmrazuje v teplej vode tak snad to neni az take rizikove