icon

Veľkonočné koláčiky bez vajec

evica17
6. apr 2022

Ahojte, viete poradit nejake velkonocne kolaciky, skor susienky, idealne bez vajec. Amyslite, ze 17 mesacne dieta bude bavit piect uz. Vslkat a vykrajovat ?

dskjhfdlkdjhl
6. apr 2022

Moje deti taketo cinnosti robili od roka a vzdy ich to velmi bavilo a teraz uz davno pecu same. Ale kazde dieta je ine. Musis vyskusat a musis byt dopredu zmierena s tym, ze to pojde pomalsie a bude vacsi bordel, ako keby si to robila sama a este nie vsetko bude take krasne, ako keby si to robila sama. Trening robi majstra.

evica17
autor
6. apr 2022

@dskjhfdlkdjhl a nejaky recept ? Ci si aj s vajickom robila ? Bojim sa aby salmonelu nahodou nechytil , predsa len isto vyskusa aj surove cesto
A ratam s tym ze to bude bordel, nebude to tip top a tak. Ale kedze na velku noc nikdy nrpeciem, tak to len kvoli malemu chcem, tak mi je to jedno

dskjhfdlkdjhl
6. apr 2022

@evica17 napr. linecke robim bez vajca-400g hladkej muky, 100g pr. cukor a 1 maslo-vymiesit, nechat v chladnicke aj 1 den a potom vyvalkat a vykrajovat, piect na 180 stupnov-cas si musis podla svojej rury odhadnut. Ale kludne som piekla aj s vajcom.

evica17
autor
6. apr 2022

@dskjhfdlkdjhl dakujem za recept. Vyskusame teda, si ma povzbudila,dufam ze sa mu to bude pacit