Vydržia krémové koláče do Vianoc?
Iba ja nechápem že ako vydržia krémové koláče , košíčky do Vianoc ? Teraz pozerám FB a kopec žien už spravili aj krémové plnky a je mi z toho normálne zle keď vidím.
@markusrasford takze ako to je? Je v pohode spravit kremove kolace 2 tyzdne vopred. Z tvojej vlasnej hlavy skus vygenerovatt odpoved.
@viestta zapni si rádio na radiu Slovensko je téma umela inteligencia. Skús si to vypočuť co ked sa na teba niečo nalepí.
@viestta zapni si rádio na radiu Slovensko je téma umela inteligencia. Skús si to vypočuť co ked sa na teba niečo nalepí.
@markusrasford takze ako je to s tymi dvojtyzdnovymi kremovymi kolacmi?
@markusrasford takze ako je to s tymi dvojtyzdnovymi kremovymi kolacmi?
@viestta drevorubačovi ako si ty ťažko sa niečo vysvetľuje. Nikde a nikdy som nepísal o dvojtýždňovych kolačoch. Papagáj MK.
@viestta drevorubačovi ako si ty ťažko sa niečo vysvetľuje. Nikde a nikdy som nepísal o dvojtýždňovych kolačoch. Papagáj MK.
@anonym_bc2f85 nevymyslel si nič také som netvrdil ze všetky kremy
@markusrasford vsak celadebata (mimo tvojich trapnych odbociek) je o kremovych kolacoch spravenych 2 tyzdne dopredu (co si potvrdil aj svojim screenom)
@markusrasford vsak celadebata (mimo tvojich trapnych odbociek) je o kremovych kolacoch spravenych 2 tyzdne dopredu (co si potvrdil aj svojim screenom)
@viestta ty luharka tu tému pridala včera vecer o 20:19
@viestta ozaj to si prehliadla keď som napisal ze 5-6 dní tepelne upravene. To si si ty manipulátor to si nevidela to sa ti nehodilo. Nikdy by som netvrdil ze 2 týždne upravené krémy su dobre na konzumáciu. Ale tebe povytrhane správy s kontextu su vhodné. Kam chodis na Súmracnu na školenie?
Tiež takýmto koláčom moc neverím. Ja som si tento týždeň spravila zatiaľ iba medovníčky. A linecké, ktoré mám tiež ešte nenaplnené. Väčšinu koláčikov idem piecť zajtra a plniť budem až v utorok poobede.
@viestta ozaj to si prehliadla keď som napisal ze 5-6 dní tepelne upravene. To si si ty manipulátor to si nevidela to sa ti nehodilo. Nikdy by som netvrdil ze 2 týždne upravené krémy su dobre na konzumáciu. Ale tebe povytrhane správy s kontextu su vhodné. Kam chodis na Súmracnu na školenie?
@markusrasford no ona je tu vždy najmúdrejšia 🤔
@anonym_af5ecf ano ma veľký fanklub. Co mňa osobne mrzí ze vedome klame a vytrhava veci s kontextu. No uz sa pridávajú aj ďalšie. Je pravda ze nieje téma kde by ona nepridala svoju "múdrost"
@anonym_af5ecf pozrel som si jej profil. Oblubilo si ju 206 ľudí. Co je fajn. Ona si obľúbila 0 slovan nula ľudí aj to svedčí o niečom čo za egoistu je tento človek. Asi často si púšťa pesničku Já jenom já...
@sisska96 pozri si, aku zaruku ma maslo....slahacku by som tak skoro nerobila, ale maslo v pohode
@anonym_84bd0e len tam je to maslo v spojení s ďalšími ingredienciami, dlhšie vydrží krém s vajcami šľahanými s cukriom nad parou, menej maslový krém s pudingom
@anonym_af5ecf pozrel som si jej profil. Oblubilo si ju 206 ľudí. Co je fajn. Ona si obľúbila 0 slovan nula ľudí aj to svedčí o niečom čo za egoistu je tento človek. Asi často si púšťa pesničku Já jenom já...
@markusrasford no neviem kto je tých 206 ľudí, ale tu jej nakladajú dosť, takže neviem ako sa tam to číslo dostalo. Z toho už trištvrte ľudí ani není na mk 🤣
A takéto mudrlantky nikto rad nemá, takže tak.
@markusrasford no neviem kto je tých 206 ľudí, ale tu jej nakladajú dosť, takže neviem ako sa tam to číslo dostalo. Z toho už trištvrte ľudí ani není na mk 🤣
A takéto mudrlantky nikto rad nemá, takže tak.
@anonym_af5ecf po včerajšom a dnešnom písaní ma ona veľmi sklamala. Ked si účelovo vymýšľa a chce ma silou mocou zosmiesniť no zosmiešnila sa sama. Ona mne ide písať že mám používať svoj rozum a bla bla. Co ona používa? V súčasnosti sa Al uz bežne použiva ale ona je inde ona to nemusí. No tak to celé dopadlo. Hanba na 100 rokov ale zas ona nemá hanbu.
Neviem sa dočkať kedy si ma prida medzi svojho obľúbeného to by bol fajn darček bol by som 1 @viestta
@viestta bolo myslené že spravené týždeň pred Vianocami a keď začneš jesť na Vianoce a neješ hneď za deň ale potrvá to pár dní , tak už budú na konci 2tyzdnove
@sisska96 ja by som nejedla týždňové zákusky, ani s varenými krémom. Moja mamina vždy pečie dopredu košíčky, orechové paličky pod parížske rožteky, orechové kolieska a potom všetko naplní deň pred vianocami, krémy robí vždy varené.Kedysi vypekala viac, ale tieto krémové jeden, max dva dni pred Vianocami. Nie týždeň, dva 🙂.... Ale ako už kocky pečú, tak to majú podľa mňa, také osadenie adventu. Mne sa raz stalo, že som si objednala zákusky na veľkú noc a kocka mi volá, že vo štvrtok si prídi pre zákusky. Automatický som počítala, že budú na sobotu. Veľmi som bola vtedy nahnevaná, lebo som si chcela ušetriť robotu. Štvrtkový koláčik by som v pondelok nikomu neponúkla...
@sisska96 v roku 2026 tiež založiš takúto temu? Keď áno tak potom píš tak aby som to pochopil aj ja co použiva Al.
@markusrasford možno , aby si mal radosť
@sisska96 ja by som nejedla týždňové zákusky, ani s varenými krémom. Moja mamina vždy pečie dopredu košíčky, orechové paličky pod parížske rožteky, orechové kolieska a potom všetko naplní deň pred vianocami, krémy robí vždy varené.Kedysi vypekala viac, ale tieto krémové jeden, max dva dni pred Vianocami. Nie týždeň, dva 🙂.... Ale ako už kocky pečú, tak to majú podľa mňa, také osadenie adventu. Mne sa raz stalo, že som si objednala zákusky na veľkú noc a kocka mi volá, že vo štvrtok si prídi pre zákusky. Automatický som počítala, že budú na sobotu. Veľmi som bola vtedy nahnevaná, lebo som si chcela ušetriť robotu. Štvrtkový koláčik by som v pondelok nikomu neponúkla...
@laila22 však to. Tie vôbec nie sú čerstvé
@markusrasford ja davam vsade varenu plnku, zltkovy krem, vareny s pudingom alebo mukou (aj take recepty mam a su bozske), do toho prave maslo. Toto je fakt dost trvanlive. Preto tieto srakoty mavaju ludia, lebo tam drbu mascarpone a slahacky, tvarohy, co je len na okamzitu spotrebu a aj u torty si nedaju povedat. Tecie to a hlavne v lete a lahko sa pokazi, este ked je s ovocim.
@anonym_d644e4 nie, to vôbec nemusí byť krém s mascarpone, aby boli problémy. Poznám prápad, kde polovica svadby skončila v nemosnici z venčekov a tam bol krém - pudingový s maslom

@markusrasford takze ako to je? Je v pohode spravit kremove kolace 2 tyzdne vopred. Z tvojej vlasnej hlavy skus vygenerovatt odpoved.
@viestta vieš piecť vianočné koláče nieje ako napísať cez 10 tisíc sprav na MK to len ty dokážeš. A ze na východe nič nieje a hla je tam génius MK ktorý si vymýšľa. Napísal som ze 5-6 dní je ok s varenými krémom. Tak a pokracuj si vo vymyslani lebo na viac nemáš a postuj to na MK