Vydržia mi obložené chlebíčky, keď ich zakryjem a dám do zajtra do chladničky?
No zajtra nam pride dalsia navsteva a kedze oni si objednali pizzu tak vsetko co som nachystala nam ostalo podazí ma.
Vydrzat vydrzia, nepokazia sa ale ja by som neservirovala navsteve taketo uz...neviete to vy dojest aj ked aj zajtra na ranajky a navsteve pripravit nieco cerstve? Inak super navsteva, ze ty pripravis chlebicky a oni si sami k vam objednali pizzu? :D
Dala bych je do plastové dózy a do ledničky…
a keby si skusila dat dole oblozenie? a dala zvlast do chladnicky oblozenie a zvlast chlebicky?
My by sme z toho mali veceru a ranajky😁 tiez lubime odlezane, ale navsteve by som to nedala. Robime s maslom ale aj tak je ten chlebicek uz taky makksi
@ninusa221 a nenapadlo ta, ze boli asi hladni, a mozno ocakavali nejaky hlavny chod? tou pizzou ti to prakticky naznacili...preco ti je luto par chlebickov? normalne uloz do chladnicky ci uz do uzatvaratelnej dozy, alebo na taniere a prikryt foliou, mikroten.sackom, a rano si dajte...nie studene, pochopitelne...niekto si to rano este obali vo vajicku...
A dali mi deň predtym vediet večer o 8 takže.. a aj keby nenavarim tak je to každeho vec.. však na obxč navšteve je klasické že nemaš navarene ale je len kolac daco slané sladke a chlebíčky..
Chlebicky zjedzte vy a rodicom objednaj pizzu zeby svokrovcov porazilo
Zlati su, ja by som sa pod zem prepadla ist na nsvstevu a objednat tam pizzu 😁 to chce odplatu 😁
Ja robievam chlebicky z veky, maslo, sunka, syr, vajcia a aj salat do niektorých, struh.syr a robim ich na obed, jeme vecer a este aj druhe rano a su ok. Tak mozes skúsiť odlozit, zjete na ranajky...
Inak chlebicky uz roky navstevam nerobim... Malokto to aj zje. Jedine na susedske posedenia ked sa zjedia aj klince pri vine... Nie ked robím obed rodine.
Ja najradšej robím chlebíky krátko predtým, ako príde návšteva. Ale v rodine robievajú aj deň vopred, zabalia do fólie a dajú do chladnej pivnice a na druhý deň sú super 🙂
Mala si im zabaliť domov par a zvyšovat vy na raňajky

nie, budú vodnaté ....chlebíčky sú najlepšie čerstvé