icon

Vydržia mi obložené chlebíčky, keď ich zakryjem a dám do zajtra do chladničky?

ninusa221
4. sep 2021
patka06
4. sep 2021

nie, budú vodnaté ....chlebíčky sú najlepšie čerstvé

ninusa221
autor
4. sep 2021

No zajtra nam pride dalsia navsteva a kedze oni si objednali pizzu tak vsetko co som nachystala nam ostalo podazí ma.

mondolina
4. sep 2021

@ninusa221
a čo je na chlebíčkoch? šalát, alebo maslo?

nika_m
4. sep 2021

Vydrzat vydrzia, nepokazia sa ale ja by som neservirovala navsteve taketo uz...neviete to vy dojest aj ked aj zajtra na ranajky a navsteve pripravit nieco cerstve? Inak super navsteva, ze ty pripravis chlebicky a oni si sami k vam objednali pizzu? :D

0silvia0
4. sep 2021

@ninusa221 ak su chlebicky s cerstvou zeleninou, tak budu mokre. Ak su s kapiou a kyslou uhorkou, tak by mohli byt ok, ale snad tam nie je salat majonezovy. To navsteva si k vam objednala pizzu? Nejak nechapem

valkyrka79
4. sep 2021

Dala bych je do plastové dózy a do ledničky…

ninusa221
autor
4. sep 2021

@mondolina maslo

ninusa221
autor
4. sep 2021

@0silvia0 prišli svokrovci spravila som koláč chlebíčky a aj obed 😀 a oni si objednajú pizzu😀 🤣 akože… a zajtra zas pridu moji rodicia😅

0silvia0
4. sep 2021

@ninusa221 ak tam mas maslo a ziadnu cerstvu zeleninu typu paradajky, tak vydrzia. Moj muz lubi take odlezane najviac

mondolina
4. sep 2021

@ninusa221
to bude v pohode, ak je na vrchu parajka, uhorka, to daj dole a zajtra tam dáš čerstvé

ninusa221
autor
4. sep 2021

@mondolina Okey dakujem

ivkazba
4. sep 2021

@ninusa221 to je vec vkusu. Nebudú čerstvé, bude cítiť že nie sú čerstvo urobené. Ja by som svojim rodičom ale ani nikomu inému chlebíčky z predchádzajúceho dňa nedala. Dám susedom na večeru a na druhý deň urobím čerstvé.

ninusa221
autor
4. sep 2021

@ivkazba nemam tu susedov ktorých poznam😀😀a sme dvaja takze nezjem 10 chlebov😀😀

denkatn
4. sep 2021

a keby si skusila dat dole oblozenie? a dala zvlast do chladnicky oblozenie a zvlast chlebicky?

hederamonstera
4. sep 2021

My by sme z toho mali veceru a ranajky😁 tiez lubime odlezane, ale navsteve by som to nedala. Robime s maslom ale aj tak je ten chlebicek uz taky makksi

nikpa
4. sep 2021

@ninusa221 vydrží ale návšteve by som to už neponúkla. A tá návšteva čo si objednala pizzu, tých by som kopla do riti. Už len zo slušnosti keď niekde prídem a vidím, ze si kvôli mne robili starosti by som sa ponúkla a nie si pizzu objednať 🙄 nabudúce sa na nich vykašli

ninusa221
autor
4. sep 2021

@nikpa aj sa vykašlem 😀 nabuduce len kava a dovidenia.. ved na pizzu sa mohli zastavit neskor mali dlhu cestu pred sebou.. ale ich vec pridu nabuduce a max kavičku a papa😀😀

luxus10
4. sep 2021

@ninusa221 a nenapadlo ta, ze boli asi hladni, a mozno ocakavali nejaky hlavny chod? tou pizzou ti to prakticky naznacili...preco ti je luto par chlebickov? normalne uloz do chladnicky ci uz do uzatvaratelnej dozy, alebo na taniere a prikryt foliou, mikroten.sackom, a rano si dajte...nie studene, pochopitelne...niekto si to rano este obali vo vajicku...

ninusa221
autor
4. sep 2021

@luxus10 ponúkla som ich že som varila či si dajú ( mäso s broskynou zapečene syrom a s ryžou) oni že nie ale že oni už dlho nemali pizzu že na ňu maju chuť..

mondolina
4. sep 2021

@luxus10
veď píše, že spravila normálne obed

ninusa221
autor
4. sep 2021

A dali mi deň predtym vediet večer o 8 takže.. a aj keby nenavarim tak je to každeho vec.. však na obxč navšteve je klasické že nemaš navarene ale je len kolac daco slané sladke a chlebíčky..

luxus10
4. sep 2021

@ninusa221 jaj tak, to mi uniklo, ale chlebickov ti nemusi byt luto...

marion09
4. sep 2021

Chlebicky zjedzte vy a rodicom objednaj pizzu zeby svokrovcov porazilo

ninusa221
autor
4. sep 2021

@marion09 naco vsak som navarila pre obe rodiny 😀 asi im este aj domov zapalim😅

simca06022011
4. sep 2021

Zlati su, ja by som sa pod zem prepadla ist na nsvstevu a objednat tam pizzu 😁 to chce odplatu 😁
Ja robievam chlebicky z veky, maslo, sunka, syr, vajcia a aj salat do niektorých, struh.syr a robim ich na obed, jeme vecer a este aj druhe rano a su ok. Tak mozes skúsiť odlozit, zjete na ranajky...
Inak chlebicky uz roky navstevam nerobim... Malokto to aj zje. Jedine na susedske posedenia ked sa zjedia aj klince pri vine... Nie ked robím obed rodine.

konikkon
4. sep 2021

@ninusa221 panebože, to su tu rady niektoré 🤦‍♀️😅😅 normálne ich daj do chladničky, riadne ich prikry. Nič ale ze úplne nič im nebude.

sazumak
4. sep 2021

Ja najradšej robím chlebíky krátko predtým, ako príde návšteva. Ale v rodine robievajú aj deň vopred, zabalia do fólie a dajú do chladnej pivnice a na druhý deň sú super 🙂

marco2
5. sep 2021

Mala si im zabaliť domov par a zvyšovat vy na raňajky