Ahojte prosím vás cim sa dajú ešte zdobiť medovnicky z tými bielkami mi to moc nejde existuje niečo podobné iné?
@patka06 patka06 fascinujú ma tie perfektne medovnicky tie farebne ....to je tiež bielok tam ?no neviem s tým vôbec nikdy to není také pekne bud mi to nemiluje alebo sa to škaredo roztecie skúšala dom aj aké si tuby ale to bolo slabé...ty myslíš teraz takú novinku také špičky sú k tomu za 6 e?ďakujem
svokra dava na medovnik iba orech. Presne preto, ze to zdobit nevedela, tak sa vynasla a pred pecim do medovnika zatlaci orech, da piect a hotovo.
Samozrejme muz sa nato najucil, od decka, a teraz ine nechce.
Ja od mojej mamy naucena zdobit, ide ma trafit slak ale na druhej strane, aspon je s tym menej roboty. Este, ze vlastne deti som si naucila na zdobene
a skusaju si zdobit aj same
@angel2017 Tie farebné je bielok zafarbený potravinárskou farbou
AK sa ti poleva rozteká, je riedka - pridaj viac cukru a sáčok na zdobenie musí mať malinkú dierku, aby si robila tenké čiary a rovnomerne tlačiť - chce to len cvik.
Tuby som myslela tieto, sú aj farebné.
Aké sú teraz novinky neviem, lebo už ich nepoužívame
Jak sa dá napríklad spraviť ze mam spodnú vrstvu a dám na to ďalšiu vrstvu trebárs kreslím snehuliakov gombík aby sa mi to neroztieklo ?
Nemáte náhodou skúsenosť a produktom royal ysing ? Ci ako to je mi tu vyskakuje
@petulda333 jej tie sú krasne
Môžeš si kúpiť tie tuby na zdobenie Dr. Oetker, ale s tými bielkami je to najjednoduchšie.
Prečo ti to nejde? Možno ti poradíme ako na to, ak niečo robíš zle
Ešte čokoládou sa dá