Zdravé desiaty do školy počas horúcich dní
Ahoj, som mama čerstvého prváka a potrebujem poradiť. Čo nachystat dieťaťu do školy bez toho aby som sa obávala že sa mu to pokazí? 🙈
@jullyeverest pokazi? Ved po 3 vyucovacich hodinach je velka prestavka, za 2 hodiny sa to nepokazi ani keby ck bolo. Ide jesen, vonku je ledva 28 stupnov aj to az poobede. Velakrat desiatu vytiahnu aj skor, co sa pokazi?ja asi nechapem
čokoľvek, čo má rád.
Nič sa nestihne pokaziť za tých pár hodín.
Teraz sa mu nič nepokazí, ani jogurt. Dávaj mi, čo má rád a vieš, že to zje.
Nič sa nepokazí, nemajú 40 stupňov v triede.
Čokoľvek veď desiaty sú okolo 10 to sa nestihne pokaziť
@jullyeverest do obeda sa asi nic nepokazi.ja som synovi stale hovorila,ze desiatu ma zjest max do obeda.po obede uz nema jest (pre istotu) ak ma nejaky rozok.a do obeda vydrzi asi naozaj vsetko,vrarane sunky,salamy,vajickovej pomazanky a pod.
Dnes sme tam boli 15 minút a tieklo zo mňa jak z koňa. V triede keď im hneď od rána svieti slnko majú 30 stupňov určite.
Dnes sme tam boli 15 minút a tieklo zo mňa jak z koňa. V triede keď im hneď od rána svieti slnko majú 30 stupňov určite.
@jullyeverest 30 Stupňov je v pohode, ráno cestou ešte nieje tak teplo a desiata v taške sa nestihne zohriať natoľko, aby sa pokazila - nech je tam čokoľvek.
Desiatová prestávka je cca 9.40
Môžeš urobiť lievance, wafle, zabaliť lyofilizovane ovocie, oriešky, zapekané toasty, vianočnú, zdravý muffin, cuketovy kolac....
@jullyeverest môžeš kúpiť termoboxy 😉 my používame, hlavne pred letom ked sú už horúčavy , alebo hocikedy keď jej dávam jogurt alebo šalát atd…

Za to krátke vyučovanie sa mu to pokaziť nestihne. Rožtek so šunkou, jablko, keks, alebo nejaký koláč a hrozno,, oriešky, …
Veď už nie du take horúčavy.