Zdravší recept s tvarohom a piškótami bez cukru
Čaute, viete mi poradiť, dať nejaký jednoduchý tip na recept v ktorom by som využila tvaroh a piškóty, s minimum ďalšieho cukru, nejakú zdravšie variantu. Ďakujem 😉
1. piškoty
2. tvaroh odtučnený tesco
3. Maliny - mrazené dáš 100 g do pohára a do mikrovlnky na 1 minutu potom zamiešaš lyžičkou máš z toho dokonale malinove pyré
4. posypať grankom. dodá to tomu super chuť a nie je to až tak kalorické dala by som medzi vrstva jednu lyžicu granka a navrch
to čo píšeš - piškoty, tvaroh, ovocie. do tvarohu trošilinku medu alebo nejaký sirup čakankový alebo agave, nie veľa alebo vobec (ja mam steviove kvapky). poprekladať…
@biba_18 keď to poprekladam, čo s tým ďalej? Dik
do chladničky. necháš to tám pár hodí, prípadne cez noc prípadne celý deň… ja to robím do pohárov, 1 pohár pre každého, je to lepšie ako robiť to do jedného skla a nakladať na tanier, ale aj tak sa dá…
keď robím napr. z kompotu (mandarinky alebo marhule, broskyne), tak namiesto medu dávam tú šťavu z kompotu. pri čerstvom ovocí ako som písala… ovocie nakrájať na malé kúsky aby sa zmestili na lyžičku…

to čo píšeš - piškoty, tvaroh, ovocie. do tvarohu trošilinku medu alebo nejaký sirup čakankový alebo agave, nie veľa alebo vobec (ja mam steviove kvapky). poprekladať…