icon

Recepty na zeleninový šalát: Aký robievate vy?

ervotoc
11. aug 2006

🙂

melory
12. aug 2006

v kazdej forme vyborny 😉 najradsej zaliaty smotanou

tilly
14. okt 2006

ja robievam klasiku, zeleninu, aká sa mi dostane pod ruky, nejaký syr na štýl feta (gazdovský, alebo ja neviem ako to ešte volajú) a koreniny, čo mi prídu pod ruky, pokvapkať olivovým olejom, zachladiť...

minule mi ho aj silvinkin milan pochválil 😉

zuz11
14. okt 2006

ja robim tak ze rajciny, papriky, uhorky, cibulu na male kocky a zalejeme bielym (normalnym alebo nizkotucnym ) jogurtom zamiesanym s pretlacenym cesnakom 😝 a ked sa nam nechce krajat na male kusky tak robime taky na velke kusky 😝 ale ja mam rada aj salat z octom solou a cukrom alebo iba citronom 😝

mukky
20. jún 2009

ja mam rada sopsky salat bez papriky,alebo salatove uhorky,cibula,paradajky,a premiesane kyslu smotanou..navsteva z nemecka ho velmi chvalila,ze aky super dresing 😉

ked robievam maso,zvacsa vzdy k tomu robievam aj rozne zeleninove salaty,a ak nemam co,tak kukuricu s hraskom,to mam doma vzdy zamrazene

titkovamiriam
22. jún 2009

cinska kapusta kukuricka biely jogurt

nakrajana najemno klasika kapusta mix zeleninky a troska tatarky

uhorka cesnak biely jogurt

paradajka cibula sladkokysly nalev

eviska83
24. jún 2009

ja davam rozne druhy cerstej zeleninky: paprika,cibula,paradajka,uhorka,ladovy salat.Okorenim ,osolim a pridam trochu balzamika mnanka 🙂

bets
10. júl 2009

vyborny salat, ktory som si priniesla z arabskych krajin:

http://veiledone.blog.cz/0804/tabbouleh-tabule

navyse velmi zdravy, bulgur je velmi lahko stravitelny s obsahom vlakniny

bashka
12. júl 2009

bulgur je kus kus asi, ze?

bihan
12. júl 2009

Bashka, nie celkom
Bulgur je čiastočne brúsená pšenica a kus-kus na hrubo mletá 😀

bashka
12. júl 2009

bihan, lebo som nasla 2 recepty na tabouleh (ci ako sa to pise) jeden po cesky s bulgurom a jeden po slovensky s kuskusom...a ostatne ingrediencie rovnake, tak neviem, kazdopadne to dnes idem robit s kuskusom kedze bulgur nemam 🙂

avanka
17. júl 2009

Kuskus su take drobulilinke gulocky a bulgur vyzera tak trochu ako ryza parboild 😉

ja prave veceriam salat ako obycajne uz niekolko rokov- uhorka na kocky, cherry rajciny, feta syr, olivovy olej, sol, korenie, je to vyborne aj s paprikou a cottage syrom

natasha3
Odpoveď bola odstránená
salome_82
9. aug 2013

Kapusta a mrkva na slíže nastrúhané, k tomu sušené paradajky, olivy, olivový olej a klasické dochucovadlá 🙂

mamamima
12. aug 2013

Cvikla, mrkva, jablko na rezance...chute sa spoja a mnaaaam