Recepty
ervotoc
11. aug 2006

Zeleninový šalát. Aký robievate vy?

🙂
melory
12. aug 2006
v kazdej forme vyborny 😉 najradsej zaliaty smotanou
tilly
14. okt 2006
ja robievam klasiku, zeleninu, aká sa mi dostane pod ruky, nejaký syr na štýl feta (gazdovský, alebo ja neviem ako to ešte volajú) a koreniny, čo mi prídu pod ruky, pokvapkať olivovým olejom, zachladiť...

minule mi ho aj silvinkin milan pochválil 😉
zuz11
14. okt 2006
ja robim tak ze rajciny, papriky, uhorky, cibulu na male kocky a zalejeme bielym (normalnym alebo nizkotucnym ) jogurtom zamiesanym s pretlacenym cesnakom :-p a ked sa nam nechce krajat na male kusky tak robime taky na velke kusky :-p ale ja mam rada aj salat z octom solou a cukrom alebo iba citronom :-p
mukky
20. jún 2009
ja mam rada sopsky salat bez papriky,alebo salatove uhorky,cibula,paradajky,a premiesane kyslu smotanou..navsteva z nemecka ho velmi chvalila,ze aky super dresing 😉

ked robievam maso,zvacsa vzdy k tomu robievam aj rozne zeleninove salaty,a ak nemam co,tak kukuricu s hraskom,to mam doma vzdy zamrazene
titkovamiriam
22. jún 2009
cinska kapusta kukuricka biely jogurt

nakrajana najemno klasika kapusta mix zeleninky a troska tatarky

uhorka cesnak biely jogurt

paradajka cibula sladkokysly nalev
eviska83
24. jún 2009
ja davam rozne druhy cerstej zeleninky: paprika,cibula,paradajka,uhorka,ladovy salat.Okorenim ,osolim a pridam trochu balzamika mnanka 🙂
bets
10. júl 2009
vyborny salat, ktory som si priniesla z arabskych krajin:

http://veiledone.blog.cz/0804/tabbouleh-tabule

navyse velmi zdravy, bulgur je velmi lahko stravitelny s obsahom vlakniny
bashka
12. júl 2009
bulgur je kus kus asi, ze?
bihan
12. júl 2009
Bashka, nie celkom
Bulgur je čiastočne brúsená pšenica a kus-kus na hrubo mletá 😃
bashka
12. júl 2009
bihan, lebo som nasla 2 recepty na tabouleh (ci ako sa to pise) jeden po cesky s bulgurom a jeden po slovensky s kuskusom...a ostatne ingrediencie rovnake, tak neviem, kazdopadne to dnes idem robit s kuskusom kedze bulgur nemam 🙂
avanka
17. júl 2009
Kuskus su take drobulilinke gulocky a bulgur vyzera tak trochu ako ryza parboild 😉

ja prave veceriam salat ako obycajne uz niekolko rokov- uhorka na kocky, cherry rajciny, feta syr, olivovy olej, sol, korenie, je to vyborne aj s paprikou a cottage syrom
natasha3
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
salome_82
9. aug 2013
Kapusta a mrkva na slíže nastrúhané, k tomu sušené paradajky, olivy, olivový olej a klasické dochucovadlá 🙂
mamamima
12. aug 2013
Cvikla, mrkva, jablko na rezance...chute sa spoja a mnaaaam

Začni písať odpoveď...

Odošli