icon

Zlomilo sa mi cesto na roládu

malulienka
20. mar 2023

Poraďte čo s tým teraz? Plnku mam hotovu.
Nikdy sa mi to nestalo, do zajtra musi byt hotove niečo.
Každá rada dobrá🙏

Zlomilo sa mi cesto na roládu
viestta
20. mar 2023

Naplnit, naplacat krem na vrch, zamaskovat zlomeniny a poleva to zamaskuje uplne

bessie12
20. mar 2023

@malulienka mozes to dat do poharov / misiek, na to krem a do chladnicky

malulienka
autor
20. mar 2023

@bessie12 nemôžem, musím vziat do prace pre kolegov😥

marca12
20. mar 2023

Napln ju,zroluj ako sa da a zvrchu to potri kremom. Nebude nic vidiet. Tiez sa mi takto zlomila rolada a zamaskovala som to a ani v reze to nebolo vidno.

solange7
20. mar 2023

To nebude vidiet. Zroluj a bude dobra.

viestta
20. mar 2023

Len tak mimochodom pridam: ja som este nikdy nemala roladu bez zlomenin a vzdy sa zjedla a o jej traumatickom zazitku som vedela len ja.

bessie12
20. mar 2023

@malulienka a nemas niekde v blizkosti nejaky obchod, kde mozes kupit plastove pohare ? Alebo urob tak ako ti uz napisali.

blondiee83
20. mar 2023

Zostava ti uz len upiect este jednu podla mna 🙂 Ak ti teda vadi, ze sa polamala a nechces ju "lepit"

martul
20. mar 2023

@malulienka upeč druhú, veď to je raz dva, a zroluj ešte teplú. Ja rolujem hneď ako vyberiem z rúry, neexistuje aby praskla.

raja95
Odpoveď bola odstránená
20erika07
20. mar 2023

Ja by som upiekla druhu , maskovanim by som sa ja osobne urcite dlhsie piplala , mozno ak by som nemala uz suroviny tak by som to nejak musela pozliepat ale to by som sa citila velmi zle😁

evinqua
20. mar 2023

Urobila by som rez - z tej vacsej časti spodný plat, zvyšnú polku by som pomrvila pridala kompót marhuľový napr, kakao, rum atd a navrch krem ktorý si zamyslala do rolády plus poleva napr

malulienka
autor
20. mar 2023

@blondiee83 nakoniec som z toho urobila rez.Dala cesto džem plnku, cesto džem plnku a poliala čokoladou.Uvidim ráno ked budem krajat, aký zazrak z toho bude🫣ale ďakujem vam všetkym za pomoc a podporu.Fakt som mala slzy na kraji😉

@martul
@raja95
@20erika07
@evinqua
@solange7
@viestta
@bessie12
@marca12

marca12
20. mar 2023

@malulienka aj to je super napad. Viem si predstavit tu bezmocnost. Snazis sa,malo casu a toto sa ti stane. Ale super si to vyriesila. Urcite bude dobry

bessie12
20. mar 2023

@malulienka vyriesila si to perfektne. Ja si pamatam ako som chcela urobit zakusok, ktory mi nevysiel a tak som od nervov vsetko vysmarila do kosa 😂 odvtedy som ho nepiekla a to uz je viac ako 10 rokov dozadu 🙈

marca12
20. mar 2023

@20erika07 Za tie roky pecenia sa mne osobne podarilo par nepodarkov. Zo zaciatku som panikarila,zurila a robila nove. Ale uz som sa naucila kamuflovat a ked sa mi nieco nepodari uz nezurim,viem to opravit. Aj cukrari maju nepodarky a snazia sa kamuflovat a improvizovat a ani si to nevsimneme.

marca12
20. mar 2023

@bessie12 🤣🤣🤣🤣 moje prve nepodarky tiez v zlosti leteli do kosa. Bez rozmyslania v zachvate zufalstva som vsetko vysmarila. Az potom som uvazovala,ze som to mohla zachranit. A inak veternikom som dala 2x sancu ani raz sa nevydarili,treti krat ich uz nebudem robit. Som sa zaprisahala,ze veterniky nikdy a drzim sa toho uz vyse 6 rokov.

20erika07
20. mar 2023

@marca12 no toto mi chyba, vediet kamuflovat 😁 furt by som myslela len na to, ze som to nezakamuflovala dostatocne a vsimnu si to 😁

bessie12
20. mar 2023

@marca12 veterniky sa mi zatial vzdy podarili, ale ten kolac uz asi nikdy robit nebudem, hoci uz som nad nim rozmyslala. Ale mam strach, ze zase to skonci v kosi 😂

malulienka
autor
20. mar 2023

@marca12
@bessie12
@20erika07
Keby mi pod nohami nebehala dcera a muž na blízku, už by letelo cesto do koša.Ale v poslednej chvili som sa spamätala a hovorím si, čo si už fakt blbá? Musíš rýchlo improvizovať🙉 túto roladu som robila možno už aj 30x a nikdy prisaham nikdy sa mi nezlomila.Vždy bola nádherná.Išla som na istotu.No čo Vám poviem, deň blbec😆

20erika07
20. mar 2023

@malulienka to sa niekedy stane prave v najnevhodnejsej chvili 🙂 pozname veru☺️ ale nevzdala si to 💪🥳