icon

Zmrazená knedľa po dátume spotreby: Je bezpečné ju jesť?

28. jún 2024

Baby, kúpila som včera knedľu, ale nestihla som k nej nič pripraviť, a večer som si všimla, ze tam vlastne bol včerajší dátum spotreby. Dala som ju do mrazaku a teraz neviem, ci ju môžem v nedeľu vybrat, alebo už radšej nejesť? Nezvyknem zmraziť Knedle ani domáce, nie ešte kupované...

Strana
z2
viestta
28. jún 2024

@egonsk nnempalt prazdnu slamu, odpovedz na povodnu otazku: Mozu zamestnane zeny kupovat knedle?

egonsk
28. jún 2024

@viestta 22:38, prva veta ... = to je ta cast pred ciarkou. Tam mas odpoved, uz som ti to napisal. Alebo potrebujes k tomu metodicke usmernenie?

viestta
28. jún 2024

@egonsk no nic...

autor
28. jún 2024

@elanor no asi tak. Och, nepovedala by som, ze knedľa môže vyvolať takú vášnivú debatu 😊 Ale pravda, skúsim ju v nedeľu a uvidím. Len som chcela vedieť, ci niekto takto bežné dáva, keďže ja som dala prvýkrát.

egonsk
28. jún 2024

vsetko je poprve 😁 ... nebud prekvapena, ked sa bude mierne mrvit, zvycajne kupovane a zamrazene to po rozmrazeni robia... preto ich rozmraz pripadne s miernym naparenim, ak ich chces mat trosku jemnejsie a viac sa podobajucej cerstvej.

viestta
28. jún 2024

Nezabudni ju vcas vybrat aby stihla rozmrznut. Nabduce je naplatkuj, vtedy ju staci iba dat zohriat. Mozes klasicky na paraku v hrnci alebo nasypat do mikrotenoveho sacka, pridat zo lyzicu vody, volne zaviazat a zohriat v mikrovlnke

petulda333
28. jún 2024

Ja nemrazim nic,okrem masa a zeleniny/ovocie. Mne to nechuti. Svokra mrazi asi vsetko. Vasniva debata len vdaka dvom clenom,u ktorych je toto asi bezne,ked sa stretnu v diskusii

elanor
28. jún 2024

ano, bezne davam knedlu do mraznicky. Ak rozky, aj chleba, akekolvek pecivo. Aj syr tam davam,, aj tvrdy, aj nivu aj bryndzu, napr.

autor
28. jún 2024

Ďakujem ešte raz a pekný víkend prajem ♥️

lalenka33
28. jún 2024

@egonsk mňa zasa udivuje, že chlap, ktorý tu xy krát vyplakával, ako odchádza, je stále tu . Choď si radšej do reality hľadať ženu, ktorá tú knedlu vie spraviť.

rozculena
28. jún 2024

@egonsk na domácu knedľu ti serie biely tesák.Ja som dnes kúpila dokonca čerstvé zemiakové placky.Nebudem sa srať a zadrbávať si celú kuchyňu kvôli 2 plackám.Čo na to hovoria češi?

h2
28. jún 2024

@egonsk Čo by sme len my, tupé húsky, ktoré nevedia ani len pozrieť si dátum spotreby v obchode, robili bez teba na tomto fóre! Vďaka za tvoju nekonečne obohacujúcu prítomnosť tu.

egonsk
29. jún 2024

@lalenka33 si ma s niekym mylis? kedy som ja vyplakaval, ze odchadzam???? Menej alkoholu na vecer pi, potom pises bludy 😋😁

egonsk
29. jún 2024

@h2 rado sa stalo, podakpvanie sa prijima 😋😉

egonsk
29. jún 2024

@rozculena to vobec netusim, napis Pavlovi, on ich postoje celosvetovo zastupuje 😁😁😁

Strana
z2