Zmrazená knedľa po dátume spotreby: Je bezpečné ju jesť?
Baby, kúpila som včera knedľu, ale nestihla som k nej nič pripraviť, a večer som si všimla, ze tam vlastne bol včerajší dátum spotreby. Dala som ju do mrazaku a teraz neviem, ci ju môžem v nedeľu vybrat, alebo už radšej nejesť? Nezvyknem zmraziť Knedle ani domáce, nie ešte kupované...
@elanor no asi tak. Och, nepovedala by som, ze knedľa môže vyvolať takú vášnivú debatu 😊 Ale pravda, skúsim ju v nedeľu a uvidím. Len som chcela vedieť, ci niekto takto bežné dáva, keďže ja som dala prvýkrát.
vsetko je poprve 😁 ... nebud prekvapena, ked sa bude mierne mrvit, zvycajne kupovane a zamrazene to po rozmrazeni robia... preto ich rozmraz pripadne s miernym naparenim, ak ich chces mat trosku jemnejsie a viac sa podobajucej cerstvej.
Nezabudni ju vcas vybrat aby stihla rozmrznut. Nabduce je naplatkuj, vtedy ju staci iba dat zohriat. Mozes klasicky na paraku v hrnci alebo nasypat do mikrotenoveho sacka, pridat zo lyzicu vody, volne zaviazat a zohriat v mikrovlnke
Ja nemrazim nic,okrem masa a zeleniny/ovocie. Mne to nechuti. Svokra mrazi asi vsetko. Vasniva debata len vdaka dvom clenom,u ktorych je toto asi bezne,ked sa stretnu v diskusii
ano, bezne davam knedlu do mraznicky. Ak rozky, aj chleba, akekolvek pecivo. Aj syr tam davam,, aj tvrdy, aj nivu aj bryndzu, napr.
Ďakujem ešte raz a pekný víkend prajem ♥️

@egonsk nnempalt prazdnu slamu, odpovedz na povodnu otazku: Mozu zamestnane zeny kupovat knedle?