icon

Zmrzlina zo Salka

avatar
lilianka28
27. máj 2023

Kto už robil? Na plechovke je v recepte - ušľaháme smotanu. Vyšľaháte to do husta ako na šľahačku, alebo len také poloriedke.
Idem robiť 1x, tak nerada by som to pokazila.
A ešte keď zamrzne, tak sa dá dobre naberať, či je ako skala a treba nechať povoliť?
Ďakujem.

avatar
yvanielka
27. máj 2023

@lilianka28 treba nechať povoliť ale max 5 minút a ide pekne nabrať
A šľahať nie úplne do tuha ale nech drží tvar. Ja ju robievam s Oreom.

avatar
20erika07
27. máj 2023

Ja som ju robila na styl ruskej zmrzky, len na mna prilis sladke, druhykrat som davala menej salka. Postupovala som inak podla navodu.

avatar
lelelienka
27. máj 2023

Ja vzdy dotuha, aby bola krasne vyslahana a ked to premiesas take nadychane to bude. Zmrzlina sa mi vybera velmi dobre, nenechavam povolit, to netreba.

avatar
viestta
27. máj 2023

Ja davam jednu slahacku, 250 g jemny tvaroh a jedno salo, vsetko spolu vyslaham a dam zmrazit.