icon

Ako prebieha reklamácia cez Shein a Packetu?

tatianak18
Včera o 19:09

Dobrý deň,
prosím, má niekto skúsenosť s reklamáciou pri ktorej poslali už pripravený prepravný štítok do packety?Platí sa niečo navyše pri takomto vrátení ? Vrátia mi peniaze ihneď ako odošlem balík,či až keď ho manuálne skontrolujú?

Objednala som si bezdrôtové slúchadlá,ktoré prišli nefunkčné - nedajú sa pripojiť k žiadnemu zariadeniu.Táto problematika,bola dokázaná a podložená dôkazmi - posielala som vyše 6 videí. Reklamáciu mi uznali, s tým,že bez vrátenia mi nevrátia peniaze. Čo chápem,len neviem,či je potrebné si balík a jeho obsah pred vrátením pofotiť a tak zdokumentovať jeho stav,nakoľko v poslednej dobe mi chodia dochrámané balíky cez packetu.
Budem veľmi veľmi vďačná za každú radu/skúsenosť.

monny222
Včera o 19:20

@tatianak18 ja ked som isla nieco reklamovat, rovno mi pisalo ze za dopravu sa plati.. myslim 4,50€.. kedze ale som nebola ochotna, pisala som im priamo na chat, popisala som ze mi prisiel poskodeny tovar a priamo tam mi dali moznost ci chcem tovar vratit alebo nie.. nemusela som a peniaze mi vratili...

tatianak18
autor
Včera o 19:32
@monny222

@tatianak18 ja ked som isla nieco reklamovat, rovno mi pisalo ze za dopravu sa plati.. myslim 4,50€.. kedze ale som nebola ochotna, pisala som im priamo na chat, popisala som ze mi prisiel poskodeny tovar a priamo tam mi dali moznost ci chcem tovar vratit alebo nie.. nemusela som a peniaze mi vratili...

@monny222 ďakujem za skúsenosť 🙏🏻 Ja som písala rovno na podporu,keď som zistila,že slúchadlá sú chybné.Chceli dôkazy,poslala som im videá,kde bolo jasné,že teda slúchadlá sú nevyužiteľné.Poslali mi hotový prepravný štítok,neponúkli možnosť vrátenia peňazí bez vrátenia položky.Potom som im písala,či teda musím vrátiť tie slúchadlá,odpovedali mi,že bez toho nevrátia peniaze.Toto je moja úplne prvá reklamácia vládnej položky,tak nechápem kde je chyba.

minutka
Včera o 19:35

Shein neviem. Ale temu posielam pravidelne spät. Vzdy zdarma

tatianak18
autor
Včera o 19:40

Takto to vyzerá..

anonym_1a8821
Včera o 19:45
@tatianak18

@monny222 ďakujem za skúsenosť 🙏🏻 Ja som písala rovno na podporu,keď som zistila,že slúchadlá sú chybné.Chceli dôkazy,poslala som im videá,kde bolo jasné,že teda slúchadlá sú nevyužiteľné.Poslali mi hotový prepravný štítok,neponúkli možnosť vrátenia peňazí bez vrátenia položky.Potom som im písala,či teda musím vrátiť tie slúchadlá,odpovedali mi,že bez toho nevrátia peniaze.Toto je moja úplne prvá reklamácia vládnej položky,tak nechápem kde je chyba.

@tatianak18 ak si dostala prepravný štítok tak dopravu neplatíš.
Hneď ako to odošleš a dostane sa to do systému vrátia peniaze, možno 1-2dni, nečakajú kým niekto balík preberie.
Rovnako ako to prišlo zabalené to aj odošli, to stačí

monny222
Včera o 19:53
@tatianak18

Takto to vyzerá..

@tatianak18 to vyzera ze budes mat zadarmo 🙂 ale kludne nam tu potom napis ako to dopadlo.. ale kedze inu moznost nemas asi tak skus.. snad ta neodrbkaju o € za dopravu

tatianak18
autor
Včera o 21:16
@anonym_1a8821

@tatianak18 ak si dostala prepravný štítok tak dopravu neplatíš.
Hneď ako to odošleš a dostane sa to do systému vrátia peniaze, možno 1-2dni, nečakajú kým niekto balík preberie.
Rovnako ako to prišlo zabalené to aj odošli, to stačí

@anonym_1a8821 ďakujem krásne za info🙏🏻❤️

tatianak18
autor
Včera o 21:18
@monny222

@tatianak18 to vyzera ze budes mat zadarmo 🙂 ale kludne nam tu potom napis ako to dopadlo.. ale kedze inu moznost nemas asi tak skus.. snad ta neodrbkaju o € za dopravu

@monny222 jasnačka,dám vedieť 😊Zajtra bežím odoslať nech to nie je na poslednú chvíľu ,mám čas len do 30.1. Ďakujem znova za rady🙏🏻❤️