Ako úspešne reklamovať práčku s predĺženou zárukou?
Ahojte, podarilo sa už niekomu úspešne vyreklamovať práčku beko kvôli nefunkčnému auto dávkovaniu? Kupovaná v planeu. Už 3 krát som bola v kontakte so servisom, dvakrát tu boli. To bolo ešte v záruke. Problém sa nevyriešil a technik ma odbil že sa s tým musím zmieriť a dávať práci gél do bubna ako ostatný s týmto problémom alebo jeden človek si aj zháňal nejaký špeciálny prípravok. Aktuálne mám do novembra 2027 predĺženú záruku cez sv poisťovňu. Rozhodla som sa že sa s týmto problémom nezmierim a nebudem to akceptovať. Síce podľa slov technika to ešte nikomu neuznali ani výmenou za nový kus ani vrátením peňazí. No už to mám rozbehnuté. V planeu som urobila nátlak kde mi odobrili že keď donesiem vyhlásenie o znovu chybe tak mi vrátia peniaze. Teraz som to zas musela riešiť cez servis beko kde evidujú len jeden servis a priamo v servisnom stredisku majú písané 2 razy. Samozrejme mladá blbá, nenapadlo ma pýtať si papier o tom že tu boli. Pani ale bola ochotná a že mi dohlada papiere. Myslíte že je nejaká reálna šanca aby mi planeo úspešne vrátilo peniaze? Vďaka za rady
edit:nie poistku,ale predlženú záruku
@rozculena no ono je to sv poisťovňa a konkrétne poistenie predĺženej záruky. Takto je to v papieroch. No ale maa si šťastie. Ja sa stále s nimi len doťahujem

mne vrátili,práčka tiekla zospodu,chybu nenašli.keď som 3x volala do servisu,pani mi povedala,že rušia zmluvu,donesú mi papiere a na základe toho mi v Planeu vrátili peniaze.Ja som si ale hneď brala novú práčku,tak aj poistku mi preniesli na tú novú.