Mango - vrátenie tovaru
Ahojte, mate niektora skusenosti s vratenim Manga? Maju dost divne info na webe. V baliku mam vratkovy listok do Barcelony, na webe maju adresu do Polska. Plus tam je napisane: “Send your parcel by registered mail with acknowledgement of receipt.” Cize doporucene.
Volala som im tam na zakaznicku linku, povedali mi, ze mam poslat teda do Polska. Pozeram si sledovanie balika ( uz mi tu davnejsie dievcata radili ohladom medzier v kode) a vidim ze: “Neuspesny pokus o dorucenie a ze balik je na poste”
Stalo sa Vam nieco taketo? Vraciam celkom drahu vec, postovne tiez nebolo zdarma a naozaj nechcem aby sa to stratilo :D plus mam vlastne skusenosti (bohuzial) aj som citala vela recenzii, ze Mango a vratky su katastrofa…
@zuzanna822 neda sa im poslat na zakaznicky servis podaci listok , nech si skontroluju podacie cislo a zasielku? S tym, ze ich vyzyvas aby si balik prevzali lebo to budes riesit inac 🤔
@anonym_deb7aa presne to planujem urobit, len som sa chcela poradit - ze mozno si to takto nechaju na postu a hromadne vyzdvihnu vratky neskor. Uz som z toho na nervy - mesiac riesim toto vratenie… lebo neboli schopni poslat kurieria, i ked to na webe maju.
poučenie pre teba. Od takýchto "expertov " nič nekupovať.
Nebudeš mať ani e, ani tovar.
poučenie pre teba. Od takýchto "expertov " nič nekupovať.
Nebudeš mať ani e, ani tovar.
@anonym_4b075e tak Mango je myslim dost velka znacka nieco podobne ako HM alebo Zara, a tam je vsetko uplne hladke. Takze mi nenapadlo, ze to bohuzial bude takto negativne…

@zuzanna822 neda sa im poslat na zakaznicky servis podaci listok , nech si skontroluju podacie cislo a zasielku? S tym, ze ich vyzyvas aby si balik prevzali lebo to budes riesit inac 🤔