Reklamácia kuchynských dvierok IKEA Metod
Čaute, máme kuchyňu z IKEA, rad Metod, montovanú pred necelým rokom. Teraz som si všimla, že na dvierkach hneď vedľa rúry sa mi začala odliepať tá vrchná fólia, normálne sa to vlní. Rúru používame bežne, nič extra. Muž hovorí, že sme tam asi mali dať tie bočné lišty, čo majú chrániť pred teplom, ale v tom plánovači nám to nehodilo a ani ten ich zamestnanec nám nič také nespomínal. Máte skúsenosť, či mi toto uznajú ako reklamáciu? Lebo sa bojím, že mi povedia, že je to moja chyba, lebo som tam tie lišty nedala. Nové dvierka stoja 50 eur, čo nás nezabije, ale ak sa to má stať znova, tak ma porazí.
Vies to nafotit ?
@anonym_autor tiež máme ročnú kuchynu a odlupnuté. dokonca boli odlupnuté 2 dvierka, už keď prišli. Nekvalita. Áno, vyreklamuješ, buď ti vrátia peniaze (cca 15 eur) alebo si zoberieš nové dvierka.
@anonym_f0b5c7 a dvierka maju aku nazov?urcite to daj reklamovat.zvlast ak maju dvierka rok. Ja ma kuchynu 6r a je ako nova.nemam tam ziadnu listu. Mozes to prosim ta odfotit?
nase dvierka na ikea linke vyzeraju takto a to su tieto konkretne meter od rury 🙄 ...ostatne tiez nie su uz pekne, budeme ich menit vsetky. keby som sa mala rozhodovat znovu, uz by som do ikea kuchyne veru nesla. celkovo to ide s kvalitou u nich dolu vodou
@anonym_autor
@anonym_f8ed5f to je od coho? Od tepla?
nase dvierka na ikea linke vyzeraju takto a to su tieto konkretne meter od rury 🙄 ...ostatne tiez nie su uz pekne, budeme ich menit vsetky. keby som sa mala rozhodovat znovu, uz by som do ikea kuchyne veru nesla. celkovo to ide s kvalitou u nich dolu vodou
@anonym_autor
@anonym_f8ed5f Fuj. Zjavne smejd, asi len lak na niecom ako drevotrieska / piliny, k tomu nedodrzanie navodu a aplikacia agresivnej chemie. Dalsie zlo su foliovane dvierka.
@anonym_f8ed5f to je od coho? Od tepla?
@natalka13 praveze nevieme od coho, je to dost daleko od rury a na cistenie pouzivam len makku handricku a jemny tekuty cistic v sprayi, ziadne agresivne prostriedky ci drhnutie. tie dvierka su skratka uplne nekvalitne 🤷
@natalka13 praveze nevieme od coho, je to dost daleko od rury a na cistenie pouzivam len makku handricku a jemny tekuty cistic v sprayi, ziadne agresivne prostriedky ci drhnutie. tie dvierka su skratka uplne nekvalitne 🤷
@anonym_f8ed5f nechapem ako sa toto moze na hocicom stat. Vsetky skrinky na foto su priserne. Mali ste to davno reklamovat. Aky ma nazov kuchyna?
Tak toho som sa najviacej bala, pretoze velmi vela varim a prave teraz chcem vymenit celu kuchynu. V Ikea maju prave tie rozmery vysokych skriniek co potrebujem. Myslim, ze maju k dispozicii nie len foliovane dvierka, ale aj lakovane a pod.
@natalka13 Co tam chces reklamovat ? Dozvies sa o nutnosti cistit len svatenou vodou, aj to za splnu.
@patrike ona tvrdi ze to cisti iba jemnym cisticom.
Reklamovala by som to uz pri zvlneni folie.
Toto je uz brutal a nevzniklo to naraz.
IKEA mi vymenila dvierka pri 1 bunlinke a to boli vo wc cize vlhkejsie prostredie.
Ziadne cistenie sv.vodou ich nezaujimalo.
To je tvoj priblbly muzsky nazor😄
@anonym_autor
@anonym_f8ed5f ufff...tak toto by som uz davno reklamovala a viem, ze ikea nema problem s uznanim akejkolvek reklamacie, toto by urcite zobrali. No a zaroven musim dodat, ze mam zrejme uplne rovnake dvierka z ikea (biele matne) na celej kuchynskej linke uz takmer 8 rokov a ziadne poskodenie na nich nemam. Ani vedla rury, nikde. Tak rozmyslam, ci ozaj ta kvalita isla v poslednych rokoch tak dole alebo v je problem niekde inde....

@anonym_autor tiež máme ročnú kuchynu a odlupnuté. dokonca boli odlupnuté 2 dvierka, už keď prišli. Nekvalita. Áno, vyreklamuješ, buď ti vrátia peniaze (cca 15 eur) alebo si zoberieš nové dvierka.