Reklamácia výrobkov Dyson
Ahojte,
Kto mate zaujem s reklamaciou produktov od Dyson zakupene v Parndorf-e
Oni ma smeruju na zakaznicky servis, tej funguje leb cez whatsapp a je to cista pohroma. Uz mesiac mi slubuju, ze mi poslu postou pokazenu cast, ake stale nic
Neviem sa tam spojit s normalnym clovekom resp normalne reagujucou AI.
Mate prosim niekto skusenost?
Dakovala moc 🙂
@momoqui tiež čakáme na poštový lístok aby sme im mohli poslať pokazený vysávač 🤦 ale to sme začali riešiť ešte len vo štvrtok
Ako dlho čakáte od nich súčiastku ?
Komunikovali sme iba s AI
@mullerova46 v pondelok to budu 2 tyzdne, co mi poslali email ze objednali tu cast a bude mi dorucena
Odvtedy som informovala zas AI ale vypisuje len blboviny, nic konkretne… otrasna sluzba … uplne som z nich sklamana
Kde ste kupovali ten vyrobok?
Mna v Pandorfe odboli, ze mam si to riesit cez chat.
@mullerova46 v pondelok to budu 2 tyzdne, co mi poslali email ze objednali tu cast a bude mi dorucena
Odvtedy som informovala zas AI ale vypisuje len blboviny, nic konkretne… otrasna sluzba … uplne som z nich sklamana
Kde ste kupovali ten vyrobok?
Mna v Pandorfe odboli, ze mam si to riesit cez chat.
@momoqui originál na ich stránke necelé 2 roky dozadu
Dajte si veľky pozor. Ja som im airwrap na ich žiadosť poslala v auguste a do dnešného dňa nemám ani výrobok, ani peniaze … už pol roka mi chatbot píše že sa ozvú do 5 dni … Ja by som im už nikdy žiadny výrobok neposlala ..
Dajte si veľky pozor. Ja som im airwrap na ich žiadosť poslala v auguste a do dnešného dňa nemám ani výrobok, ani peniaze … už pol roka mi chatbot píše že sa ozvú do 5 dni … Ja by som im už nikdy žiadny výrobok neposlala ..
@hellionka odo mna neziadali nic len ze mi poslu tu pokazenu cast / furt nic nedoslo
Posobi to ako nejaka totalne skrachovana firma akym sposobom neriesia nic … a od kedy nemoze show room ktory predava vyrobjy riesit reklamacie
@momoqui originál na ich stránke necelé 2 roky dozadu
@mullerova46 ta ich originak stranka to je tiez mega katastrofa … mne cez nich neslo vobec nic objednat, posledna objednavka do dnesneho dna nedorazila ( od jula 😆) Som to dala na dobierku
Medzitym som si kupila osobne
Ina co nam od nich fen tak ten slape tip top
@hellionka odo mna neziadali nic len ze mi poslu tu pokazenu cast / furt nic nedoslo
Posobi to ako nejaka totalne skrachovana firma akym sposobom neriesia nic … a od kedy nemoze show room ktory predava vyrobjy riesit reklamacie
@momoqui ja nechápem, čo sa stalo s touto firmou. Všade iba sťažnosti a oni predávajú veselo ďalej … ja ich výrobky považujem za skvele ale už nikdy by som si od nich nič nekúpila … a naozaj netuším ako sa dostanem späť k svojim peniazom/tovaru … keby som toto vedela určite im výrobok na reklamáciu nepošlem. Úplne ma podviedli
@momoqui dyson prepustil slovenskych pracovnikov zakaznickeho servisu. Miesto nich zamestnali filipincov a presmeroval zakaznicky servis mimo Slovenska a odvtedy to ide dolu vodou. Predavaju drahe vyrobky a setria na zakaznickom servise
@momoqui dyson prepustil slovenskych pracovnikov zakaznickeho servisu. Miesto nich zamestnali filipincov a presmeroval zakaznicky servis mimo Slovenska a odvtedy to ide dolu vodou. Predavaju drahe vyrobky a setria na zakaznickom servise
@anonym_f59040 ono jedna vec je šetriť na zakaznickom service a využívať AI a Filipíncov, ale táto firma už úplne okrada a podvádza ľudí. Ale kvôli zvučnému menu jej stále veria. Ja som sa tiež obrátila na európsky inštitút na ochranu spotrebiteľov a odpísali mi že na Dyson evidujú kopu sťažnosti a “riešia to”
@anonym_f59040 ono jedna vec je šetriť na zakaznickom service a využívať AI a Filipíncov, ale táto firma už úplne okrada a podvádza ľudí. Ale kvôli zvučnému menu jej stále veria. Ja som sa tiež obrátila na európsky inštitút na ochranu spotrebiteľov a odpísali mi že na Dyson evidujú kopu sťažnosti a “riešia to”
@hellionka tak snad sa zakaznici uvedomia a zacnu kupovat inde.
@hellionka aj ja im chcem pisat
Neexistuje ze mi povie predajca ze nebude riesit reklamaciu … ale teda cakam ze henten institut ma nejake pakya riestit to bude
@anonym_f59040 to je fajn, robi to vela firiem
Ale mna realne nezaujima jde maju zakaz servis, ten vyrobok nestal 5 Eur aby sa takto spravali …
@anonym_f59040 to je fajn, robi to vela firiem
Ale mna realne nezaujima jde maju zakaz servis, ten vyrobok nestal 5 Eur aby sa takto spravali …
@momoqui pointa bola, ze pokial zakaznicky servis robili slovaci, tak to slapalo. Dyson chce len setrit a kasle na zakaznika, chce len predat a opravy a reklamacie ich nezaujimaju. Dost blbe firemne spravanie, ale asi im je to jedno.
@momoqui pointa bola, ze pokial zakaznicky servis robili slovaci, tak to slapalo. Dyson chce len setrit a kasle na zakaznika, chce len predat a opravy a reklamacie ich nezaujimaju. Dost blbe firemne spravanie, ale asi im je to jedno.
@anonym_f59040
Chapem
Nejde o to ci je to na filipinkach ale jde v tramtarii (mnohe firny to maju externe)
Ale maju zly ten chatbox - odpoveda ottasne a nic neriesi
@anonym_f59040
Chapem
Nejde o to ci je to na filipinkach ale jde v tramtarii (mnohe firny to maju externe)
Ale maju zly ten chatbox - odpoveda ottasne a nic neriesi
@momoqui ono aj podľa tých EU smerníc. Nemôže firma používať v komunikácii so zákazníkom iba Chatbot. Musí tam byt potom viacstupňový kontakt na “živého” človeka a oni toto vôbec nerešpektujú. Ani im napísať ani zavolať .. Nechápem vôbec …

@momoqui tiež čakáme na poštový lístok aby sme im mohli poslať pokazený vysávač 🤦 ale to sme začali riešiť ešte len vo štvrtok
Ako dlho čakáte od nich súčiastku ?
Komunikovali sme iba s AI