icon

Vrátanie šiat do Rumunska

Včera o 07:26

Idem v júni na svadbu ako svedkyňa a kúpila som si šaty cez jeden e-shop (nebudem menovať, ale končilo to na .sk a tvárilo sa to ako slovenský obchod). Prišli mi šaty, ktoré sú o tri čísla menšie, materiál je čistý polyester čo elektrizuje a vyzerajú skôr ako nočná košeľa než spoločenské šaty. Keď som ich chcela vrátiť, zistila som, že adresa na vrátenie je niekde v Rumunsku a poštovné ma vyjde na 15 eur, pričom šaty stáli 30. Má zmysel sa s nimi naťahovať cez nejakú obchodnú inšpekciu alebo som proste naletela a mám ich hodiť do koša a kúpiť radšej niečo v kamennom obchode? Poraďte nejaký overený salón v okolí Trnavy, kde ma neošklbú.

melanta
Včera o 07:35

Naťahovať cez obchodnú inšpekciu? A čo konkrétne porušili? Oni nemôžu za to, že si si nepozrela vopred kontaktné údaje eshopu a že si si neprečítala obchodné podmienky. Takže nie, nemá význam sa s nimi naťahovať, pretože oni ťa nijak neoklamali. Využívať to, že ľudia nečítajú obchodné podmienky síce nie je seriózne, ale ani to nie je trestné.

Čo sa týka šiat, zájdi do BA, v Avione máš Chantall a Peek&Cloppenburg, kde majú aj šaty na svadbu. Prípadne Zaira v Senci má obrovské množstvo spoločenských šiat. Ale teda za 30 eur to nebude ani náhodou. Ani v salóne si nič nepožičiaš za 30 eur. Ešte lacný a seriózny eshop, ktorý tu ženy často spomínajú je miadresses, ale ja tam nie som si istá cenami 30 eur. Za tú cenu nemožno očakávať nič iné ako nekvalitnú umelinu.

anonym_d1d2f5
Včera o 07:56

Osklbala si sa sama. Neviem, preco sa tak vyjadrujes ku kamennym obchodom, tam prides, vyberies, odskusas, zaplatis, zabalia ti nakup. Kde je to osklbanie?

ivicatolic
Včera o 08:47

@anonym_autor salón a šaty za 30? ....tak maximálne pančuchy....😄

sense
Včera o 08:52

Pri dnešných cenách, bolo skôr naivné očakávať za 30e kvalitu. Veď to už aj shein/tému a podobne má vyššie ceny a záruku že ak tovar nezodpovedá popisu tak to dajú refund

grolmulina
Včera o 09:34

ani mne nepride, ze ta osklbali, ale teda kazdy to vidime asi inac 😀
kazdopadne, saty za 30eur rozhodne nenajdes. alebo teda istotne nie take, ktore si vies obliect do spolocnosti.

simca06022011
Včera o 09:39

@anonym_autor nie nema, pretoze takteo veci si musis pozerat predrtym ako objednas... Ak maju v podmienkach uvedene ze sa tovar vracia do tramtarie, ze maju sidlo tam a tam.. mozu mat aj xy obchdov akymimkovel domenami, v roznych statoch...
a pozor na tieto obchody, velakrat su to prerobene temu/ali stranky, veci haraburdy.. dostala si to co si uhradila, 30eur handru.
Nemusis ist do salonu, saty ako host a svadbu si kupis fakt hocikde kde maju saty, pripadne mame aj sk eshopy ozajstne. nemam teraz prehlad takze konkretne neporadim. 30EUR spolocenske saty ale nekupis, mozno nejake elegantnejsie basic satocky.