icon

Vrátenie oblečenia kúpené na Shein

Dnes o 08:24

Máte niekto skúsenosť? Oplatí sa vrátiť oblečenie kúpené na Sheine alebo radšej predať na V....d? Nesadla veľkosť, čiže nenosené

anonym_f8c4e7
Dnes o 08:29

@anonym_autor vraciam často. Chvíľu to trvá no peniaze vrátia

monicazbb
Dnes o 08:30

@anonym_autor skúšala som, nepodarilo sa mi to odoslať, príliš komplikované ale tušim kvôli poštovnému ktoré som mala ja uhradiť sa mi to neoplatilo.

anonym_a2836d
Dnes o 08:37

Niekedy to poštovné stojí viac ako samotná vec... Je však rozdiel či to je bunda za 40€ alebo tričko za 4

biba_18
Dnes o 08:42

oblečenie tam nekupujem, ale iné veci keď som reklamovala - že mi došla nesprávna vec alebo že došlo rozbité - mi dali na výber z 2 možností:
buď mi vrátia peniaze a danú vec si nechám - alebo mi vrátia peniaze a danú vec pošlem s5 😂

autor
Dnes o 08:50

Spoločenské šaty za 35€. V systéme ich ešte nemám ako doručené

anonym_f8c4e7
Dnes o 08:53
@monicazbb

@anonym_autor skúšala som, nepodarilo sa mi to odoslať, príliš komplikované ale tušim kvôli poštovnému ktoré som mala ja uhradiť sa mi to neoplatilo.

@monicazbb čo je komplikovane na tom že ti vygenerujú kód na packetu a odnesieš to?

anonym_f8c4e7
Dnes o 08:53
@anonym_a2836d

Niekedy to poštovné stojí viac ako samotná vec... Je však rozdiel či to je bunda za 40€ alebo tričko za 4

@anonym_a2836d veď tam sa poštovné neplatí

biba_18
Dnes o 08:54

@anonym_autor máš tam v objednávke také políčko - že doručené ...

autor
Dnes o 09:21
@biba_18

@anonym_autor máš tam v objednávke také políčko - že doručené ...

@biba_18 už som to zadala. Aj vrátenie som dala. Na balík mám zadať - identifikačné číslo vrátenia?

biba_18
Dnes o 09:30

@anonym_autor netuším. ako som písala - v živote som nevracala, vždy mi ponúkli vec si nechať aj keď mi vrátia peniaze ...

anonym_f8c4e7
Dnes o 09:37
@anonym_autor

@biba_18 už som to zadala. Aj vrátenie som dala. Na balík mám zadať - identifikačné číslo vrátenia?

@anonym_autor veď tam si si vyberala cez čo chceš balík poslať späť

autor
Dnes o 10:58
@anonym_f8c4e7

@anonym_autor veď tam si si vyberala cez čo chceš balík poslať späť

@anonym_f8c4e7 packeta

anonym_f8c4e7
Dnes o 10:59
@anonym_autor

@anonym_f8c4e7 packeta

@anonym_autor tak to to vygenerovalo kód na odoslanie. Ten len nadiktuj v shope a máš to poslane

hallka
Dnes o 11:04

Ja by som to vratila, ale len preto, ze neviem dalej predavat. Nie je myslim u nich problem s vrateniami, ale trochu dlhsie to trva.