Vrátenie oblečenia kúpené na Shein
Máte niekto skúsenosť? Oplatí sa vrátiť oblečenie kúpené na Sheine alebo radšej predať na V....d? Nesadla veľkosť, čiže nenosené
@anonym_autor skúšala som, nepodarilo sa mi to odoslať, príliš komplikované ale tušim kvôli poštovnému ktoré som mala ja uhradiť sa mi to neoplatilo.
Niekedy to poštovné stojí viac ako samotná vec... Je však rozdiel či to je bunda za 40€ alebo tričko za 4
oblečenie tam nekupujem, ale iné veci keď som reklamovala - že mi došla nesprávna vec alebo že došlo rozbité - mi dali na výber z 2 možností:
buď mi vrátia peniaze a danú vec si nechám - alebo mi vrátia peniaze a danú vec pošlem s5 😂
Spoločenské šaty za 35€. V systéme ich ešte nemám ako doručené
@anonym_autor skúšala som, nepodarilo sa mi to odoslať, príliš komplikované ale tušim kvôli poštovnému ktoré som mala ja uhradiť sa mi to neoplatilo.
@monicazbb čo je komplikovane na tom že ti vygenerujú kód na packetu a odnesieš to?
Niekedy to poštovné stojí viac ako samotná vec... Je však rozdiel či to je bunda za 40€ alebo tričko za 4
@anonym_a2836d veď tam sa poštovné neplatí
@anonym_autor máš tam v objednávke také políčko - že doručené ...
@anonym_autor máš tam v objednávke také políčko - že doručené ...
@biba_18 už som to zadala. Aj vrátenie som dala. Na balík mám zadať - identifikačné číslo vrátenia?
@anonym_autor netuším. ako som písala - v živote som nevracala, vždy mi ponúkli vec si nechať aj keď mi vrátia peniaze ...
@biba_18 už som to zadala. Aj vrátenie som dala. Na balík mám zadať - identifikačné číslo vrátenia?
@anonym_autor veď tam si si vyberala cez čo chceš balík poslať späť
@anonym_autor veď tam si si vyberala cez čo chceš balík poslať späť
@anonym_f8c4e7 packeta
@anonym_f8c4e7 packeta
@anonym_autor tak to to vygenerovalo kód na odoslanie. Ten len nadiktuj v shope a máš to poslane
Ja by som to vratila, ale len preto, ze neviem dalej predavat. Nie je myslim u nich problem s vrateniami, ale trochu dlhsie to trva.

@anonym_autor vraciam často. Chvíľu to trvá no peniaze vrátia