icon

Vrátiť handmade koženú kabelku kvôli chybe na koži?

Dnes o 04:59

Ahojte, objednala som si handmade kabelku, koženu. Je to koža podlepená tenkou kozou bez podsivky. Avšak toto po tých krajoch je také zosuverene, zvraskavene... Neviem, či ju mám vrátiť, že je to ako chýba alebo to je bežné pri koženej kabelke... Zaplatila som za ňu dosť, preto neviem, chcela som tip top kvalitu... Aký máte názor?

Vrátiť handmade koženú kabelku kvôli chybe na koži?
autor
Dnes o 04:59
autor
Dnes o 05:00
ovaaa
Dnes o 05:05

Ja by som vrátila, vadilo by mi to.

autor
Dnes o 05:06
@ovaaa

Ja by som vrátila, vadilo by mi to.

@ovaaa aj mne to vadí....

hacula1816
Dnes o 05:16

@anonym_autor vratila by som

beata_k
Dnes o 05:24

Nevratila. Jemna koza sa vrasni.

autor
Dnes o 05:31
@beata_k

Nevratila. Jemna koza sa vrasni.

@beata_k je to jemná koža, nevedela som, že až taká veľmi jemná. Aký typ kože je pevnejší podľa teba?

ciama
Dnes o 05:33
@anonym_autor

@anonym_autor mozes vyskusat vratit ale nemyslim si, ze to bude uspesne lebo niektora koza je jemnejsia a tym padom sa toto stane take jedne vrasenie

beata_k
Dnes o 05:42
@anonym_autor

@beata_k je to jemná koža, nevedela som, že až taká veľmi jemná. Aký typ kože je pevnejší podľa teba?

@anonym_autor Aj tvrda koza ti narobi vrasky. Nie tolko, ale urobi. Ved je to vlastnost koze.

moonlight1210
Dnes o 05:50

Koza pracuje a prirodzene meni farbu, vzhlad a tvar.
Ale ak ju mas len kratko, toto by este nemala urobit. Takto by mohla vyzerat po X rokoch nosenia.

muchotrafka298
Dnes o 06:35

Je to pri kozi prirodzene, ale nie kazdy o tom vie. Podla mna si mala byt vopred upozornena predavajucou, ze je mozne, ze ta kabelka bude "vraskava" a je to bezne pri kozi. Niektori vyrobcovia sami upozornuju, ze sa toto moze na kozi vyskytnut.
Ja by som ju vratila, mne by to osobne vadilo, ak by sa nejednalo o vintage kabelku.

autor
Dnes o 06:39
@moonlight1210

Koza pracuje a prirodzene meni farbu, vzhlad a tvar.
Ale ak ju mas len kratko, toto by este nemala urobit. Takto by mohla vyzerat po X rokoch nosenia.

@moonlight1210 ešte som ju ani raz nemala, takáto mi prisla

anonym_45b68f
Dnes o 06:47

@anonym_autor skús sa spýtať AL či sa to nedá spraviť nejako

anonym_99534f
Dnes o 06:50
@anonym_45b68f

@anonym_45b68f aka AL boze 🫣🫣🫣 naucte sa ako sa to pise ked chcete nieco poradit

anonym_33a7f8
Dnes o 06:51

Podľa mňa je toto úplne normálna vlastnosť. Nie závada. Keď to chceš bez vrások, priehybov, jaziev, kúp si z polyuretánu... toto z pravej kože sa neolúpe, PU bude o chvíľku olúpané

anonym_b1be7b
Dnes o 06:59
@anonym_45b68f

@anonym_45b68f Co je to AL? 😃

anonym_45b68f
Dnes o 07:05

Umelá inteligencia
Pomohla mi zachrániť x veci
Odfotila som poškodenie , zazratu špinu hocičo a typy bolo vždy užitočné

autor
Dnes o 07:18

Baby skúsila som napísať, že ju chcem vrátiť, keďže do 14 dni sa môže... Mám od nich dve kabelky, jasné že jedna časom sa zmenila,zmäkla...ale toto mi prišlo tejto nové a mne sa to nepáči no...za tu sumu...

anonym_8b31c1
Dnes o 07:20
@anonym_45b68f

Umelá inteligencia

@anonym_45b68f 😂 poviem ti tajomstvo, to druhé písmenko nie je malé tlačené elko ale veľké tlačené i 🤣
Skratka Artificial Intelligence - Umelá inteligencia

anonym_31a2cd
Dnes o 07:26

nechcem urazit, ale kolko si za takuto retro kabelku dala eur?

anonym_24d0b4
Dnes o 08:10

@anonym_autor Je to vec vkusu, ale mne sa tento efekt páči.Kedysi som pracovala v továrni,kde sa vyrábali kožené sedacie súpravy.Prave vdaka rozmanitosti vzhľadu kože bola každá sedačka jedinečná

autor
Dnes o 08:13
@anonym_31a2cd

nechcem urazit, ale kolko si za takuto retro kabelku dala eur?

@anonym_31a2cd stovku

muchotrafka298
Dnes o 10:17
@anonym_autor

@anonym_31a2cd stovku

@anonym_autor toto si snad robis srandu? Za tie peniaze mala inac vyzerat. Ja by som to vratila, pretoze je to skarede, jednoducho tam to vidno, ze su to ine koze, ktore k sebe ani nejdu. Ak mas s tym problem, tak to vrat, ak je to mozne pri handmade veciach.

anonym_584a27
Dnes o 10:55
@anonym_45b68f

Umelá inteligencia

@anonym_45b68f ty asi nie si dobrá v angličtine, však? AI, nie AL!
https://sk.wikipedia.org/wiki/Umelá_inteligencia

autor
Dnes o 11:03
@muchotrafka298

@anonym_autor toto si snad robis srandu? Za tie peniaze mala inac vyzerat. Ja by som to vratila, pretoze je to skarede, jednoducho tam to vidno, ze su to ine koze, ktore k sebe ani nejdu. Ak mas s tym problem, tak to vrat, ak je to mozne pri handmade veciach.

@muchotrafka298 áno, písala som im, že chcem vrátiť, že v pohode...

elfi1
Dnes o 18:20

Muz robi s kozou. Hovori, ze je to normalne, ale ze to vyzera na menej kvalitnu tensiu kozu...nie hladenicu

simca06022011
Dnes o 18:32

osobne si myslim, ze toto je normalny look.. tie lvysponovane "kozene" kabelky velakrat kozou ani nie su.. mam drahu taliansku kabelku a ta koza vyzera rovnako, popravde, nevydrzala vela, lebo ta jemna kozicka (u mna vyzera ze je este maksia ako tvoja, uplne taka "hodvabna na dotyk", nikde nespevnenea... sa zacala ako keby viac vrasnit a krcit. Ak nie je vyrobena na objednavku , do 14dni ju vies vratit.

autor
Dnes o 19:05
@elfi1

Muz robi s kozou. Hovori, ze je to normalne, ale ze to vyzera na menej kvalitnu tensiu kozu...nie hladenicu

@simca06022011 idem ju vrátiť, lebo mi to vadí. Keby sa to stane časom, tak ok, ale hneď takúto kúpiť by som naživo v obchode nekúpila, som trošku detailistka. Presne je to taká fakt mäkká, príjemná koža. Radšej by som asi brala hrubšiu, druhú čo mám tiež od tejto pani, je taká hrubšia a časom sa koža mení, ale to mi už nevadí...
@elfi1 áno, je tenká fakt. Pozriem čo je hladenica, ďakujem.

muchotrafka298
Dnes o 19:11
@anonym_autor

@muchotrafka298 áno, písala som im, že chcem vrátiť, že v pohode...

@anonym_autor tak to urcite vrat. Ja som strasna Monkacka, mna by to vytocilo pri kazdom pouziti tej kabelky. Aj ked viem,ze je koza prirodny material a nie je "vzdy rovnaka"

autor
Dnes o 19:14
@muchotrafka298

@anonym_autor tak to urcite vrat. Ja som strasna Monkacka, mna by to vytocilo pri kazdom pouziti tej kabelky. Aj ked viem,ze je koza prirodny material a nie je "vzdy rovnaka"

@muchotrafka298 aj mňa to vytáča, tiež som Monk v niektorých veciach a mám ju doma týždeň a ešte som ju nemala, lebo som to len obzerala a vadí mi to proste 🤣 zajtra ju posielam naspäť