icon

Zamietnutá reklamácia na obuv - skúsenosť so súdnym znalcom

natanat
Včera o 20:09

Dobry den, vie mi niekto odporucit sudneho znalca na obuv?Pokial mozno neskorumpovaneho ? Co realne zhodnoti vadu a da ju pravdivo na papier, lebo osobne viem posudit ako krajcirka, ze je to chyba sitia , len tu uz viac krat menovany sudny znalec tvrdi, ze je zo zlym vyzuvanim obuvi , samozrejme ide o off.....shoes a zamietnutu reklamaciu.Najprv som to chcela riesit cez vipo.sk, ale maju zle recenzie.Dakujem za rady.

anonym_c3f444
Včera o 20:12

Za sudneho znalca zaplatis viac ako za nove topanky.

martin36
Včera o 20:50

Kedy bola obuv kúpená?

natanat
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_36afda
Včera o 21:11

To hladas na dvoj rocne platenky sudneho znalca? Asi sa fakt nudis

natanat
autor
Včera o 21:19
@anonym_36afda

To hladas na dvoj rocne platenky sudneho znalca? Asi sa fakt nudis

@anonym_36afda
@anonym_36afda
@anonym_36afda dakujem za odpoved 😊

martin36
Včera o 21:48

Kedysi platilo, že do 1 roka platil znalca obchod a radšej tovar vymenili alebo vrátili peniaze. V tomto prípade by som zvážil cenu tenisiek voči cene za znalca, Samozrejme ak by vám dal znalec za pravdu mohli by ste si vymáhať aj náklady na znalca. Prípadne by som skúsil pohroziť obchodu zlou recenziou,..

natanat
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_48d99c
Odpoveď bola odstránená
simona20201309
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
Dnes o 07:22
@simona20201309
Odpoveď bola zmazaná

@simona20201309 alebo sa v predajni skaredo pohadala a teraz uz nejde o cenu, ale o princip dokazat im svoju pravdu a vyhrat.

Platenky potrebuju naozaj velmi doslednu udrzbu, aby dlho vydrzali pekne a neposkodene.

Jednu youtuberku, co sledujem kvoli mode, ta ma kadejake znackove topanky, medzininym aj biele platenky a tie cisti ihned po kazdom noseni. Takze ano, ma ich uz par rokov a stale vyzeraju skoro ako nove.
Ibaze jednak ju jej kanal zivi, a jednak na to ma cas sa s nimi takto zakazdym dosledne vyhrat.
A trosku ju podozrievam, ze ma este nejake v zasobe, keby daco 😁

muchotrafka298
Dnes o 07:24

Jedine posudit v specializovanom laboratoriu. Posudok stoji okolo 40 EUR. Ak vyjde v tvoj prospech, obchodnik Ti musi preplatit aj naklady ako je posudok a tiez postovne.