icon

Ako efektívne kombinovať PN a materskú dovolenku?

5. aug 2024

Ahojte chcem sa informovať syn bude mať 3 roky a do nástupu ďalšej materskej mi ostáva skoro 2 mesiace ako najlepšie to riešiť dovolenka a potom PN?alebo len PN dovolenka nemám toľko aby mi pokrilo obdobie do nástupu ďalšej materskej

sisa_s
5. aug 2024

A to vies, ze budes chora?

autor
5. aug 2024

@sisa_s nie mam ťažké tehotenstvo a môžem ďakovať bohu že niesom už teraz na rizikovom

mimi852021
5. aug 2024

No ja som to zisťovala chcela som najprv neplatené ale skončila som na PN nakoniec. Najlepšie je PN po fin. Stránke a neovplyvní ti to matersku. A hlavne.ked sa necítis ok netreba sa brániť tomu. Si častejšie sledovaná aj. Prve som veľmi dobre znášala ale teraz masaker. Len treba mať energiu aj na druhé dieťa doma. Nechápem že druhé tehotenstvo a úplne iné🥴

autor
5. aug 2024

@mimi852021 ďakujem a chcem sa opytat ísť na PN hneď ten nasledujúci deň po synovych 3 rokoch ?

tini27
5. aug 2024

@mimi852021 môžem sa ťa opýtať, zisťovala si aj ako je to v prípade čerpania dovolenky? Mám jej dosť na preklenutie do nástupu na ďalšiu md, tak najradšej by som to tak vybavila

mimi852021
5. aug 2024

Áno ja som išla tiež presne deň po narodkach

mimi852021
5. aug 2024

@tini27 aj to som mala zistené a to by ti vypočítali na základe.predpokladu príjmu ale materská nemôže.vyt nižšia ako tá predchádzajúca v prípade PN. V pripade dovolenky si to tak tuším nebolo. Ale už si to presne nespominam

martinkamly
10. okt 2024

@mimi852021 Ja som tiež podobne na tom. Druhé tehu katastrofálne