icon

Ako podať žiadosť o prídavok na dieťa?

anonymes
14. aug 2025

Je tu niekto z uradu? Potrebujem poradiť, čo sa týka podanie žiadosti o prídavok na dieťa. Ďakujem.

anonym_a51067
14. aug 2025

@anonymes vypises ziadost a odovzdas alebo posles na urad. Ale pytaj sa kludne

anonymes
autor
14. aug 2025
@anonym_a51067

@anonymes vypises ziadost a odovzdas alebo posles na urad. Ale pytaj sa kludne

@anonym_a51067 ďakujem. Chcela by som sa popýtať ohľadom spätného vyplácania. Včera 13.8. Som bola podať žiadosť s tým, že som si myslela, že to čo mi majú spätne poslať, mi pošlú automaticky. Ale vraj sa to ma posielať odelenne? Myslím, že tam dole mi pani dopisala datum, kedy sa narodil moj syn. (15.4.2025)

anonymes
autor
14. aug 2025

Poprípade viete mi poradiť či to pride v septembri ? Musím to stihnúť do pol roka max ale nemám čas chodiť hore dole po úradoch

0silvia0
14. aug 2025
@anonymes

Poprípade viete mi poradiť či to pride v septembri ? Musím to stihnúť do pol roka max ale nemám čas chodiť hore dole po úradoch

@anonymes ked nemas cas behat hore dolu, tak sa da aj elektronicky, ak mas op s cipom
https://www.mpsvr.sk/sk/formulare-ziadosti/rodi...

anonymes
autor
14. aug 2025
@0silvia0

@anonymes ked nemas cas behat hore dolu, tak sa da aj elektronicky, ak mas op s cipom
https://www.mpsvr.sk/sk/formulare-ziadosti/rodi...

@0silvia0 viem, nemám žiaľ

anonym_a51067
14. aug 2025
@anonymes

@anonym_a51067 ďakujem. Chcela by som sa popýtať ohľadom spätného vyplácania. Včera 13.8. Som bola podať žiadosť s tým, že som si myslela, že to čo mi majú spätne poslať, mi pošlú automaticky. Ale vraj sa to ma posielať odelenne? Myslím, že tam dole mi pani dopisala datum, kedy sa narodil moj syn. (15.4.2025)

@anonymes daj tam ten spatny datum v aprili ,od narodenia dietata a ked nemas cass posli to postou prvou triedou. V septembri by sa to malo stihnut vyplatit, ale co najskor musis podat ziadost

anonymes
autor
14. aug 2025
@anonym_a51067

@anonymes daj tam ten spatny datum v aprili ,od narodenia dietata a ked nemas cass posli to postou prvou triedou. V septembri by sa to malo stihnut vyplatit, ale co najskor musis podat ziadost

@anonym_a51067 píšem že som podala

anonymes
autor
14. aug 2025

Keby počkam do septembra ci mi pride všetko naraz, tak ešte môžem si požiadať v septembri? Či to už mi neuznajú spätne ? Ďakujem za pomoc

anonym_a51067
14. aug 2025
@anonymes

Keby počkam do septembra ci mi pride všetko naraz, tak ešte môžem si požiadať v septembri? Či to už mi neuznajú spätne ? Ďakujem za pomoc

@anonymes vyplatia ti spatne neboj sa