Ako postupovať po zrušení rodičovského príspevku?
Ahojte. Zrušila som si poberanie rodičovského príspevku len neviem ako postupovať ďalej. Nejdem nastúpiť do práce a nemám v pláne sa prihlásiť ani na úrad práce. Stačí nahlásiť do zdravotky že si budem platiť sama alebo ?
@anonym_autor a dôvod prečo si si zrušila poberanie RP je aký?
@anonym_autor iba zatelefonuj do zdravotky, ze ostavas ako osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov a budu ta navigovat, kde na nete si to nastavit. Hlasit sa ist nemusis. Budu za teba platit zdravotku iba.
Fiha, ty musíš byť dobre pri peniazoch keď nepotrebuješ RP, a budeš si platiť všetko sama. To si vyhrala jackpot ci co?
Fiha, ty musíš byť dobre pri peniazoch keď nepotrebuješ RP, a budeš si platiť všetko sama. To si vyhrala jackpot ci co?
@viktoria1425 ďakujem 😇
@zojanka to predsa nie je podstatné či ?
@anonym_be3e08 ďakujem za odpoveď ale syn pôjde normálne do škôlky budúci rok
@anonym_21405d na každý príspevok musí prísť aspoň jeden človek, ktorý rype ? 😁
@viktoria1425 ďakujem 😇
@zojanka to predsa nie je podstatné či ?
@anonym_be3e08 ďakujem za odpoveď ale syn pôjde normálne do škôlky budúci rok
@anonym_21405d na každý príspevok musí prísť aspoň jeden človek, ktorý rype ? 😁
@anonym_autor No môže a nemusí to byť podstatné. Nemusíš to písať, len som myslela, že chceš poradiť.
@anonym_autor No môže a nemusí to byť podstatné. Nemusíš to písať, len som myslela, že chceš poradiť.
@zojanka v poriadku, ja som sa tiež len opýtala lebo ja si myslím, že dovod podstatný nie je a je to jednoducho tak ako som to napísala v príspevku a teda viem že niečo si platiť tým pádom sama musím len som nevedela ako postupovať 😊
@anonym_21405d nič z toho, len ide na fiktívnu matersku chlap. Ona bude ďalej doma starať sa o dieta, chlap poberat matersku a robit na čierno, lebo peniažky sa predsa zídu.
@anonym_autor iba zatelefonuj do zdravotky, ze ostavas ako osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov a budu ta navigovat, kde na nete si to nastavit. Hlasit sa ist nemusis. Budu za teba platit zdravotku iba.
@anonym_be3e08 dieťa môže mať potom v škôlke len na pol dňa
@anonym_be3e08 dieťa môže mať potom v škôlke len na pol dňa
@domka222 ano ano, zabudla som napisat.
@anonym_21405d nič z toho, len ide na fiktívnu matersku chlap. Ona bude ďalej doma starať sa o dieta, chlap poberat matersku a robit na čierno, lebo peniažky sa predsa zídu.
@anonym_85ed67 tak to si si ale aká istá 😆 milujem niektoré odpovede na MK, čiastočne ale pravdu máš musím uznať
@anonym_85ed67 tak to si si ale aká istá 😆 milujem niektoré odpovede na MK, čiastočne ale pravdu máš musím uznať
@anonym_autor ja viem 😉 lebo tu sa pýtate bud na materske, rodicaky alebo podpory, ako samozrejme co najlepšie odrbkat. Takže asi tak 😁

@anonym_autor ísť do zdravotnej poisťovne ,dajú Vám IBAN kam posielať peniaze a zaregistrujú Vás ako samoplatiteľa.