Ako sa ráta 28 dní dožitia dieťaťa?
Ahojte neviete ci sa rata aj den ked sa dieta narodi ako prvy den chcem ist na urad plus potvrdenia ku gyn a detskej len sa chcem dohodnut aby mi niekto k malej skocil kym to pobeham a by som chcela vediet odkedy to mozem vybavovat diky
Jasne, rata sa odo dna narodenia dietata.
@martus5220 ja som mala na potvrdení dátum 29.dňa 🤔 neviem prečo...
@martus5220 samozrejme, ze sa rata uz aj prvy den.
Dik baby tlacivo mam to mi dali pri preberani rodneho listu Uz aj nieco vyplnene(pri synovi som si stiahla)len poradnu mame za dvatyzdne az a manzel je mimo aj s autom preto sa chcem dohodnut aby som si auto pozicala od rodicov na tu hodku kym to vybavim a malu mi pobavia 😉 chcea som len ze ci sa rata aj den ktory sa narodila kedze je 17.9. ci ist zajtra ci v stredu . Inak vopred sorry za chyby kojim a varim tak trosku plne ruky😃
@martus5220 veď na tom jednom dni snáď už nezáleží, peniaze neprídu skôr, môžeš ísť kedy chceš 🤷🏻♀️ malý sa narodil vo štvrtok, bola som z Dr. vo štvrtok. A to je predsa už 29.deň 👍🏻
@martus5220 deň narodenia sa neráta, keď sa narodila 17.9. prvý dozity deň bol 18.9. ... atď.
To ano nejde to ten den len potom ide mama na dovcu preto to chcem vybavit 😉

normalne ked ma dieta 28 dni, ved ked pojdes s malou na poradnu, tak si vypytas potvrdenie, na gyndu nejdes na kontrolu po porode? lebo vsak tam si mozes vypytat potvrdenie a nemusi ti nikto behat po papiere