Ako to funguje s pandemickým rodičovským?
Prosim Vas ako to funguje s pand.rodicakom? Od aprila by som mala nastupit do prace kde mam trvaly prac pomer,lenze maleho mi zoberu do skolky od sept.nemam ho kde nechat...je mozne ze budem poberat pandem.rodicak(to je aka suma? Stale tych 420e?) A nastupim v sept.do prace ked maly do skolky?
Dakujem krasne za info
späť do práce alebo úrad práce a podpora 6 mesiacov
kým nechodí do MŠ skús jasličky, alebo opatrovateľku, alebo si ty vezmi do opatery druhé dieťa, pol roka sa to dá prežiť aj s vyššími výdavkami
Len ciste hypoteticky tebe by firma v ktorej pracujes len "tak" drzala miesto pol roka? Ako neplatene volno ci ako? funkciu by vobec neobsadili? Moj mal teraz tri roky a do statnej skolky sa nedostal. Isiel do sukromnej a ja do prace. A takto isto som to mala v r. 2017 so starsim synom, ktory bol narodeny v marci.
@nikpa vzdy je lepsie dat dieta do sukromenj skolky a zarobit aspon nieco, ako stratit pracu
@hejyou preco si ho neprihlasila skor? Mozno by ho vzali a mohla si sa skor vratit do prace. Moj bol aprilovy, prihlasila som ho o rok skor.
@nikpa môžem sa spýtať a ak by po rodičáku bola autorka nezamestnaná tak ma nárok na pandemický rodičák?
Dievčatá a ak by autorka nemala prácu tak má nárok na pandemický rodičák?
@martinkatinka nechceli mi ho zobrat ze mi ho zoberu ked bude mat 3 roky,takze od aprila

@hejyou nemáš nárok. Máš prácu