icon

Ako získať najvyššiu moznú podporu po rodičáku?

05janka
6. nov 2019

Ahojte zienky. Chcela by som sa poradit ako ziskat najvyssiu podporu. Momentalne som na rodicovskom prispevku,ktory mi konci 11/2020. Manzel chce od 5/2020 ist na matersku a ja by som chcela ist na podporu. Ako ziskat tu maximalnu?

evittam
6. nov 2019

@05janka Vid uz xy diskusii. Staci citat. PP trvá?

05janka
autor
6. nov 2019

ano PP trva stale

evittam
6. nov 2019

@05janka Tak si najdi jednu z tych diskusii a tam mas minimálne na každej strane 1x navod ako dosiahnuť max.podporu. Hlavne musi spolupracovat zamestnavatel.

05janka
autor
6. nov 2019

citala som tie diskusie, len som sa nevedela z toho velmi vysomarit. Ak by si mi vedela poradit,bola by som vdacna. So zamestnavatelom nebude ziaden problem dohodnut sa

evittam
6. nov 2019

@05janka Z coho sa nevieš vysomarit? Konkrétne? Piseme to nielen ja a nielen v jednej diskusii stale dookola.

05janka
autor
6. nov 2019

Tak z toho co sa pise,tak ak som to spravne pochopila...tak ze maximalnu podporu ziskam tak,ze že vycerpam čo najmenej dovolenky a ostatnu si necham preplatiť. Cize poziadam o skoncenie PP kedy? 1den si vycerpam dovolenku a ostatnu si necham preplatit?

evittam
6. nov 2019

@05janka No kedy chces. Najskôr však treba oznamit pisomne ukoncenie RD k určitemu dátumu a nástup. A dalsi deň ukoncenie PP dohodou.

05janka
autor
6. nov 2019

Cize pisomne oznamim ukoncenie RD k 30.4., nastup do PP 1.5. a 2.5 ukoncenie PP dohodou?