Dá sa vybaviť predĺžený rodičovský pri transpozícii veľkých ciev?
Ahojte.
Chcem sa opýtať: Chcela by som ist na platenu predlzenu matersku.
Syncek ma transpoziciu velkych ciev.
Zohladnuje sa aj toto kardio ochorenie?
Mate s tym niekto skusenost?
...ako by som to mala vybaviť?
Ďakujem za rady 🙂
@pipikuriatko samozrejme po skončeni materskej ak nie tak ostava rodicovsky prispevok co je 203 eur
Ďakujem za radu 🙂
Dlhodobo nepriaznivy zdravotny stav posudzuje posudkovy lekar na urade prace, kde sa dava aj ziadost o rodicovsky prispevok do 6 rokov...pokial ma syn aj nejake zdravotne obmedzenia skrz vrodenej srdcovej vady pripadne macza sebou aj nejake operacie tak by to mohlo prejst...Ziadost o posudenie zdravotneho stavu ti daju na UPSVaR a vypisuje ho detsky lekar plus sa folozia vsetky aktualne nalezy od odbornych lekarov....rodicovsky prispevok sa moze poziadat aj spatne pol roka dozadu...ked by synovi uznali ze ma dlhodobo nepriaznivy zdr.stav a aj ho mal pred pol rokom tak by mohli vyplatit 6 mesiacov spatne...tam sa vypisuje aj nova ziadost o rodic.prispevok tak si tam daj datum od 1.10.2016 ze si ziadas a bud ti priznaju aj spatne alebo priznaju len od podania a za to obdobie dozadu zamietnu....
Ďakujem pene za tip 🙂
za prvé, predĺžená materská neexistuje, iba rodičovský, na to potrebuješ mať posudky od odborných lekárov
renie77 to dobre popisala taky je postup.Ja som tiez mala platenu predlzenu
mne priznali aj spatne a treba dolozit rok dozadu vsetky choroby ake prekonal vypis z karty od pediatrivky plus vsetky tie dagnozy, ktore ma.Podla mna Ti to uznaju mne uznali uolne banalne virozy anginy a pod....
Ďakujem 🙂 Vyskúšam všetko čo sa bude dať a čo mi poradíte 😉 🙂
@pipikuriatko chcela by som sa opytat, schvalili vam prosim ziadost o predlzeny rodicak pri tejto diagnoze? vdaka

@pipikuriatko o ničom takom som nepočula aby sa dala predlzit ale na matersku moze ist po zene aj otec treba si to prezistiť či ma narok ci mu materske vyjde a či moze pracovat v tej istej firme a poberat matersku popride ak je tam živnost tak ci moze pracovať na tu istu živnosť .Ak ste sama skúste isť na socialku a opytať sa či mate narok na davku v nezamestnanosti ta sa pocita z platu len treba mat odrobene 2 roky ci ako to je vlastne to si mozte vybavit kedykolvek ak mate narok