Daňovy bonus na dieťa do 6 rokov
Ahojte , danovy bonus na dieta do 6 rokov ma byt ten dvojnasobny uz ?
A moje kolegyne nemali zvýšený v tejto výplate.
@poloprudska môj manžel už mal na dvojčatá zvýšený bonus vo výplate
Aj môj muž už mal zvýšený
@poloprudska v tejto výplate som ho už mala
Ako je to so zivnostnikmi? Ak mali danove podane do konca marca a bonus sa im vyplaca v máji, bude tiez zvýšený? Viete niekto?
@lenia7891 Isteze. Ale ak je niekto SZCO tak by mal ovládať aspoň zaklady. Ked si taka mudra na co sa pýtaš na nezmysly?!
Ano dostane DB zvýšený na dieta so 6rokov v budúcom DP za 8mesiacov ak vsak splni podmienky nároku.
A ja nemudrujem ja ovladam a radim zenam na MK uz par rokov. Aj tebe pekny den.
@evittam mam pocit, ze pani vyssie nevie, za ake obdobie sa podava danove priznanie..
@veronikaszabova No pani toho evidentne nevie omnoho viac. A takyto ludia u nas "podnikaju".....A ja "mudrujem".😂😂😂😉
Dobry den mam otazocku danovy bonus dvojnasobok je od 1.4 mal prist manzelovi na ucet v maji za malu ale prisla normalna suma ako bolo doteraz bol dnes za mzdarkou v praci a ona mu tvrdila,ze uz mu to malo dojst vo vyplate ale nic neprislo len normalna suma takze nechapeme kde je problem trebalo o to poziadat alebo ako nasa mala ma 2 roky dakujem za kazde odpovede🙂
Da sa to pozriet na vyplatnej paske prosim poradte dakujem
A este jedna otazka ten danovy bonus dieta ma poberat kazdy mesiac az do dovrsenia 6 rokov
Ako chapem ze nie dieta ale rodic len neviem ci to plati kazdy mesiac az do 6 rokov alebo ako to je ako nerozumiem tomu :(
Niekde to treba ziadat aby bol dvojnasobok alebo nemame narok ...prepacte za take otazky ale potrebujem to vysvetlit ako debilkovi lebo fakt nechapem tomu
@denisaml daňový bonus
@simca06022011 dakujem ja uz som z toho jelen 😂😂😂
Nechapem len ci mame to ist niekde ziadat ten dvojnasobok alebo ako to je kedze manzel bol za mzdarkov v praci sa pytat ,ze nedosiel na ucet dvojnasobok ale len normalna suma a ona tvrdila,ze vsetko ma ,ze mu musel dojst dvojnasobok tak uz teraz neviem ci to treba ist niekde ziadat alebo ako no asi tak 🤔 no nechapem tomu preto sa obraciam na vas zienky ,ze ako vlastne to je
@denisaml daňový bonus je v mzde. Pozrite si výplatnú pásku
@simca06022011 ale nerozumiem preco prislo normalna suma ked je od 1.4 dvojnasobok.... A to sa pytam ci to treba ist niekde ziadat na urad alebo kde aby prisiel ten dvojnasobok mozno pisem ako madar 😂😂😂😂

@poloprudska Ano od 1.4.2019