Diagnózy na predĺžený rodičovský
Ahojte kedže ešte nemáme uzatvorenú diagnozu podľa psychologičky atypicky autizmus , chcem sa opýtať diagnozy ako autizmus alebo iné pervazívne vývinové poruchy stačia na predlženie rodičovsko zo zdravotných dôvodov dietata ak to teda potvrdi psychiater, lebo v tých tabulkàch tieto čisla čo sa týka autizmu vôbec niesu ďakujem

@linki90 ano. stacia.
a to si dala tabulku z velmi “relevantneho” webu🤦🏼♀️ ved si pozri oficialne delenie dusev. chorob, nie takyto pofiderny web.
ved tam chybaju cisla dalsich diagnoz
Dievcata prosím vás neviete či môžem ostať s malým na predĺženej rodičovskej keď ma atopicky ekzém ?
@linki90 moje dieťa je PAS a mám predĺžený rodičovský
@linki90 prosim vas, kde ste nasli tieto tabulky? ja to neviem nikde dohladat
Dobrý večer mám otázku môžem požiadať na predĺženie rodičovského príspevku? Mám 2rocnu dcéru pri narodení Mala rastep podnebia tvrdého aj mekeho podnebia mala už operáciu čaká ju druhá operácia vo februári bude mať 3 ďakujem za odpoveď
Dobrý večer mám otázku môžem požiadať na predĺženie rodičovského príspevku? Mám 2rocnu dcéru pri narodení Mala rastep podnebia tvrdého aj mekeho podnebia mala už operáciu čaká ju druhá operácia vo februári bude mať 3 ďakujem za odpoveď
@veronika998 aku ma uzatvorenu diagnozu?
@veronika998 aku ma uzatvorenu diagnozu?
@anonym_224cdf
@anonym_224cdf raztep tvrdého a mekeho podnebia
@anonym_224cdf
@anonym_224cdf raztep tvrdého a mekeho podnebia
@veronika998 chodim snou na kontroly na nefrologiu,celustna ortopedia,orl chirurgicka, loogopedia
@veronika998 treba skusit. Lekarske spravy nie starsie ako pol roka a vypisat ziadost. Bud schvalia alebo nie

@linki90 áno, stačí to