Doklady na vybavenie rodičovského príspevku
Dobrý deň, prosím Vás viete mi poradiť aké všetky papier spotrebujeme k vybaveniu rodičovského príspevku ? Ake tlačivá a odkiaľ všadiaľ ? Ďakujem ❤️
@pininka1 ďakujem a nič iné len rodný list a tie papiere z úradu ? Či aj niečo zo sociálky ?
@zajacikusiciak stiahni si tlačivo, vypíš, nascanuj spolu s rodným listom dieťaťa a pošli mailom konkrétnej osobe ktorá vybavuje takéto dávky na úrade práce podľa tvojho bydliska. Ešte ti pošle také poučenie o soc. dávkach ktoré tiež vypíšeš a pošleš späť.
@kkovacovak ďakujem ❤️
@zajacikusiciak ja som vybavila cez slovensko.sk nikam som nechodila.
@mint_blossom tam to funguje ale cez ten elektronický podpis nie?
@zajacikusiciak na webe upsvaru mas ziadost ako aj prílohy ktoré si stiahneš a vyplnis a pošleš im.
Mozes poslat poštou, odniesť osobne alebo zaslat mailom. Podla toho odkial si si na webe nájdeš aj mailovy kontakt. Nic ťažké, úplná pohoda.
@zajacikusiciak ano, je potrebne mat elektronicky obciansky preukaz a podpis.
@lienka.7 ďakujem krásne ❤️
@mint_blossom tak to nemám, ale pošlem mailom ❤️
@zajacikusiciak vobec nepotrebuješ el.podpis... klasicky to podpises, naskenujes a aj s prílohami im tam pošleš normálnym mailom z tvojej adresy
Do textu im napis keby niečo chýbalo, nech ta kontaktuje a nechaj tam.mobil. oni to zo všeobecneho mailu prepošlu pracovníčke, ktorej patris... neboj. Ja som tak riešila vsetko s upsvarom 👌
@zajacikusiciak tu to máš všetko pekne zhrnuté. Vytlac si to, vypln, naskenuj a posli klasicky mailom 😁
https://www.upsvr.gov.sk/vzory-ziadosti/vzory-z...
@lienka.7 všetko tie tlačivá mám vypísané jediné čo neviem či poslať je to posúdenie zdravotného stavu dieťaťa pokiaľ je môj zdravý..či aj to sa dáva ?
@lienka.7 s jednou som skúšala komunikovať pod ktorú patrí že či mám všetky potrebné papiere a odpoveď stále bola nech prídem a bla bla ale nič k danej veci 🤗🤣 a tak mi dala mail na ďalšiu pani ktorá to ma som ňou riešiť emailom 🤣🤷 tak som aj tej pisala..zatiaľ nič 🤗
@lienka.7 a náhodou či tam nejde aj niečo zo sociálnej poisťovne
@zajacikusiciak nie nie, ten nie. Tie zvyšné... ziadost, to vyhlásenie za matersku, vyhlásenie o bydlisku a poučenie pre občana. Plus rodny list som priložila (scan).

@zajacikusiciak na urade prace sa to vybavuje, tam ti daju tlacivo a myslim ze rodny list dietata sa priklada.