Dotácia 100 eur
@noemikatka to je pre tych co maju vyzivne do 150 eur nie ze aspon tolko teda nad ako pises. Aspon tolko je 150+,toto je do 150
@noemikatka je tam "najviac" 150e, nie "aspon"
to len aby si si to nevysvetlila nespravne
@noemikatka a je to 75 plus prídavky takže 100 pokiaľ sa nemylim
@slavomira236 nie toto je k prídavkom +100€ táto dotácia, o tu čo nebolo treba žiadať je tak ako pises
@noemikatka je tu už diskusia o tom..máš narok 100 eur pokiaľ je určené vyzivne menej než 150 eur.Na stránke Upsvar je postup,pošleš si ziadost a rozhodnutie zo súdu na ich adresu.
@nelca84 tak som to zle napísala sorry ja mam 150 takže nato nárok budem ak sa nemýlim
@janinamojka ano nasla som aj príspevok kde je písané že musím mať menej ako 150 q vtomto príspevku je zase napísané výživné najviac 150.a ja mam určené 150 výživné sudom
@noemikatka Ak máš presne 150 ,myslím ze je to vrátane..už sa to tu predtým riešilo myslím, pozri na fóre.. inak,by to bolo nespravodlive aby si to kvôli euru nedostala.
@janinamojka neviete prosím, či rozsudok súdu, t. J. Kópia, musí byť úradne overená?
@huginko to rozhodnutie nadobudlo právoplatnosť tým ze ma tam peciatku súdu..ak to ma,je to platné.. ak nie,dá sa vyžiadať hocikedy na súde a také tlačivo potom podate na Upsvar spolu so žiadosťou o tu dotáciu.
@noemikatka máš nárok, ja to vrátane 150€
@huginko kópia nemusí byť overená, stačí prefotiť rozsudok , ale musí byť s právoplatnosťou
@liloastitch áno, to viem, len teda ci im stačí kópia, lebo to nikde nie je uvedené.
@huginko ja som to posielala mailom iba všetko,takže tam im to stačí..
uz chodia aj rozhodnutia
@19mmm71 mne už v piatok prišlo rozhodnutie.
@janinamojka čiže priebežne vyplácajú?
@huginko vyplácať ešte nezačali.. Len rozhodnutie o schválení som dostala.Myslim že peniaze ešte neprišli nikomu

nájdeš na stránke https://www.upsvr.gov.sk/social-affairs-and-fam...