icon

Histamínová intolerancia a predĺžený rodičovský príspevok

5. apr 2023

Skúsenosť?

zuzka0605
5. apr 2023

nemyslim ze ti priznaju. poznam zavaznejsie diagnozy na kt. nepriznali.

slavomira236
5. apr 2023

Histaminova nie dcera ma histaminovu..to nieje alergia ale intolerancia nie je to ochorenie...

zaba22
7. apr 2023

@slavomira236 nie je to ochorenie? Nie je to alergia? Prečo potom moje dieťa opuchne, keď zje, čo nemá?
Ak HIT nie je ochorenie, prečo nechávam mesačne toľko € za vitamínové doplnky a lieky, za specialnu stravu... Točenie hlavy,.bolesti hlavy, psychické problémy, bolesti brucha, hnačky, vracanie, kašeľ, ekzémy, opuchy pier, bolesti podnebia, vyrážky,extrémne častá chorobost..... Strava bez mlieka, vajec, droždia, paradajok, atď.. ak toto nie je ochorenie, potom som už asi fakt jeleň.

mamina7070
7. apr 2023

HIT nie je oficialna diagnoza preto sa ani nepreplaca daosin a ani nema na nu zmysel ziadat predlzenie poberania RP

zaba22
7. apr 2023

Záleží od posudkoveho doktora. Mám známu,ktorej to schválili. Mne to neschválili, podávame odvolanie. Ale u nás je problem aj extrémne častá chorobnosť, ekzémy atď.
Treba opísať všetky problémy, dokazovať trebárs aj fotkami.

mamina7070
7. apr 2023

@zaba22 darmo sa hadas museli mat aj inu diagnozu pozri si prilohu k zakonu HIT tam nie je 😉 mam HIT uz roky 😉

zaba22
7. apr 2023

@mamina7070 Nehadám sa. Viem,že v zozname nie je. Áno, ďalšia diagnóza.bola porucha imunity.
Ja sa rozčuľujem kvôli tomu,keď niekto povie,že HIT nie je choroba. Ja mám na to už normálne alergiu. Toľko, čo sme my už kvôli HIT podstúpili,koľko obetovali, ako doma musíme kvôli tomu fungovať (sme doma 3ks HITkarov), koľko nas to už stalo, to si človek,ktorý to nezije, nevie ani predstaviť. Ale všade dostávame odpoveď, nie je to diagnóza,sorry.